24.5 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Mε Φαλ ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη – Ποιοι έμειναν έξω

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μουστάφα Φαλ είναι πανέτοιμος για την επιστροφή του στη δράση και απόψε (11/10) θα τον δούμε απέναντι στη Ζαλγκίρις στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Euroleague. Ο Γάλλος γίγαντας δηλώθηκε στην δωδεκάδα της αναμέτρησης με τους Λιθουανούς αλλά και στην επτάδα των ξένων του ελληνικού πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε πως ο Φαλ με κάταγμα κόπωσης στο 4ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού, είναι εκτός από το φινάλε της περσινής αγωνιστικής περιόδου, καθώς δεν μπόρεσε να παίξει στους τελικούς με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός είχε μείνει μόνο με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, αφού ο Ράιτ δεν είχε δηλωθεί για τους τελικούς. Η ουσία είναι πως ο Φαλ είναι έτοιμος και δηλώθηκε να παίξει κόντρα στη Ζαλγκίρις απόψε (11/10) ενώ θα έχει και δικαίωμα να αγωνιστεί απέναντι στον Άρη για το πρωτάθλημα, την Κυριακή (13/10).

Γιατί δεν χρεώθηκε με αλλαγή

Εκτός πρωταθλήματος βγήκε ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος ωστόσο δεν αγωνίστηκε ούτε στο Super Cup αλλά ούτε στην πρεμιέρα με το Λαύριο και έτσι δεν χρεώνεται με αλλαγή ο Ολυμπιακός, κάτι που σημαίνει πως θα έχει τρεις μέχρι το τέλος του 1ου γύρου. Άλλωστε τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να μπει στις προπονήσεις και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Να σημειώσουμε πως για τον αγώνα απέναντι στη Ζαλγκίρις, από τη στιγμή που γύρισε ο Φαλ και είναι καλά ο Πετρούσεφ, έμειναν εκτός οι Λαρεντζάκης και Μήτρου Λονγκ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό