24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Mίλτο… πρόσεχε: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποκάλυψε ότι θα έπαιρνε εύκολα μετάλλιο στο άλμα εις μήκος

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες στην ιστορία του αθλήματος, με αμέτρητες ατομικές αλλά και ομαδικές διακρίσεις. Πανηγυρίζοντας μάλιστα και πρόσφατα το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι με την team USA, «σπρώχνοντας» στην δεύτερη θέση τους οικοδεσπότες Γάλλους, συνεχίζει να γράφει ιστορία στο παγκόσμιο αθλητισμό σε ηλικία σχεδόν 40 ετών.

Φυσικά αυτό δεν είναι το μόνο μετάλλιο του Τζέιμς με την dream team, αφού μετράει ακόμη δύο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ένα στο Πεκίνο το 2008 και ένα σε εκείνους του Λονδίνου το 2012. Μαζί τέσσερα πρωταθλήματα NBA, και σημαντικότερες διακρίσεις μεταξύ άλλων: 4 φορές MVP των τελικών, 4 φορές MVP κανονικής διάρκειας.

Ο Αμερικανός σε μια συνέντευξη του σε podcast τις οποίες συνηθίζει αναφέρθηκε στις ικανότητές του στο στίβο και την απήχηση που θα είχε. Συγκεκριμένα ο 39χρονος, τόνισε πως με την κατάλληλη προπόνηση θα μπορούσε να πανηγυρίσει ένα σίγουρο μετάλλιο είτε στο άλμα εις ύψος είτε στο μήκος.

«Δε μπορώ να συναγωνιστώ κανέναν χωρίς προετοιμασία. Ίσως στο άλμα εις μήκος ή ύψος, αν θα μου έδινες 6-8 μήνες ή δεν ξέρω πόσο. Εννοείται θα ήμουν επιπέδου μεταλλίου», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του Τζέιμς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό