16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Lynk & Co 05 Limited Edition

Ειδήσεις Ελλάδα

Πριν έξι μήνες η Lynk & Co παρουσίασε το νέο μέλος της γκάμας της, που το ονομάζει 05. Αυτό έχει τη μορφή ενός coupe crossover και τίθεται απέναντι στη BMW X4 και τα συναφή μοντέλα, και τώρα βλέπουμε την Limited Edition του μοντέλου.
Η κινέζικη εταιρία έκανε διαθέσιμη τη συγκεκριμένη έκδοση στις αρχές του προηγούμενου μήνα, με το 05 Limited Edition να διακρίνεται από την κόκκινη λωρίδα στη μάσκα και στο “τόξο” της οροφής. Ακόμα, πατάει σε μαύρες ζάντες 20 ιντσών, ενώ υπάρχει και το ειδικό ταμπελάκι “Limited Edition” στο κάλυμμα του χώρου αποσκευών.

Το ίδιο χρωματικό μοτίβο συνεχίζεται και στη καμπίνα του μοντέλου, όπου συναντάμε μαύρες δερμάτινες επενδύσεις με τις κόκκινες ραφές να δημιουργούν όμορφη αντίθεση. Στο ταμπλό υπάρχουν σουέτ επενδύσεις, ενώ και οι ζώνες ασφαλείας είναι σε κόκκινο χρώμα.
Το Lynk & Co 05 αποτελεί πρακτικά την coupe έκδοση του 01, γι’αυτό και από τις φωτογραφίες βλέπουμε ότι το μοντέλο φέρει οικεία σχεδιαστικά χαρακτηριστικά στο εμπρός μέρος. Οι αλλαγές, όμως, εντοπίζονται στην έντονη κλίση της οροφής, με τον σχεδιασμό των τρίτων κολονών να εμφανίζει ένα ενδιαφέρον.

Όπως και το 01, έτσι και το 05 βασίζεται στην CMA πλατφόρμα, που έχει εξελιχθεί από την Geely και την Volvo. Το μήκος του νέου μοντέλου αγγίζει τα 4.592 χλστ., ενώ το μεταξόνιο ανέρχεται σε 2.734 χλστ. Στο εσωτερικό, η καμπίνα είναι νέα και κυριαρχούν οι δύο μεγάλες οθόνες (μια για τον πίνακα οργάνων και μια για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας) 12,7 ιντσών.
Μηχανικά εφοδιάζεται με τον τρικύλινδρο 1.500άρη turbo βενζίνης, απόδοσης 180 ίππων και με τον 2,0-λιτρο turbo βενζίνης απόδοσης 254 ίππων, ο οποίος προσφέρεται και με σύστημα τετρακίνησης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό