20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Love Brings Love»: Glam εμφανίσεις και Α-list celebrities στο show για τη μνήμη του Alber Elbaz

Ειδήσεις Ελλάδα

Πέμπτη 07 Οκτωβρίου 2021, 16:00

 

Αυλαία έριξε η εβδομάδα μόδας του Παρισιού με την επίδειξη μόδας, με τίτλο «Love Brings Love» (Η Αγάπη Φέρνει Αγάπη), η οποία ήταν αφιερωμένη στον εκλιπόντα σχεδιαστή Alber Elbaz.

To show του AZ Factory για τη συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022, που πραγματοποιήθηκε στην σκεπαστή αγορά του Carreau du Temple, έγινε η αφορμή για να συνυπάρξουν στην ίδια πασαρέλα 45 σχεδιαστές μόδας και οι οίκοι που εκπροσωπούν, με μία δημιουργία ο καθένας που απέδιδε φόρο τιμής στον σχεδιαστή.

Tουλάχιστον 45 από τους κορυφαίους οίκους και σχεδιαστές άφησαν τον ανταγωνισμό στην άκρη και βρέθηκαν μαζί στο runway για να αποτίνουν φόρο τιμής στον εκλιπόντα δημιουργό με το show «Love Brings Love».

Στο front row του show βρέθηκαν από την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Brigitte Macron, και τη δήμαρχο του Παρισιού, Anne Hidalgo μέχρι τους σχεδιαστές που συμμετείχαν όπως οι Maria Grazia Chiuri, Anthony Vaccarello, Jean Paul Gaultier, Olivier Rousteing, Rick Owens, Daniel Lee, Vivienne Westwood και Andreas Kronthaler, κ.ά., μοντέλα (όπως η Naomi Campbell και η Natalia Vodianova με τον σύζυγό της, Antoine Arnault), celebrities (όπως η Demi Moore και η κόρη της Scout) επιχειρηματίες και CEO ομίλων ειδών πολυτελείας, όπως ο François-Henri Pinault (Kering) και ο Ralph Toledano, ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον Elbaz και του ανέθεσε την πρώτη του δουλειά ως creative director του οίκου Guy Laroche. Εκεί ήταν, επίσης, ο Alex Koo, και οι αδελφές του σχεδιαστή.  

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό