21.4 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Louboutin: Το υποβρύχιο fashion show – υπερθέαμα θα μείνει στην ιστορία – Η νέα γόβα Miss Z τρελαίνει

Ειδήσεις Ελλάδα

Με το σύνθημα «Paris is Louboutining», ο θρυλικός οίκος που έχει καταφέρει να ξετρελαίνει τις γυναίκες με κάθε του λανσάρισμα, παρουσίασε την νέα του collection σε μια επίδειξη – υπερπαραγωγή, που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει.

«Μου αρέσει να επινοώ καταστάσεις με παπούτσια  εκεί που δεν το περιμένεις» δήλωσε ο σχεδιαστής και καθήλωσε τους fashionistas που δεν πίστευαν στα μάτια τους, αφού συνδυάζοντας τη μόδα με την τέχνη του αθλητισμού κατάφερε να μετατρέψει το Piscine Moliton στο Παρίσι με την art deco τεχνοτροπία σε πασαρέλα. 15 αθλήτριες συγχρονισμένης κολύμβησης της Γαλλίας και 14 χορεύτριες φορώντας vintage μαγιό παρουσίασαν τα νέα stillettos «Miss Z» σε μεταλλικές αποχρώσεις καθώς γλίστρησαν στην πισίνα από μια τσουλήθρα – που έμοιαζε με ψηλοτάκουνη γόβα και στην συνέχεια ενθουσίασαν τους θεατές με ένα σόου που θα αφήσει εποχή. 

Στο τέλος του σόου, ο φημισμένος φωτογράφος και σκηνοθέτης βίντεοκλιπ LaChapelle -που δήλωσε ότι βρίσκει όμορφο να εμπνεόμαστε από το παρελθόν για να δημιουργούμε στο παρόν- αλλά και ο Louboutin βούτηξαν κι εκείνοι με τη σειρά τους στην πισίνα, κάνοντας το φινάλε ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Αναμφισβήτητα η συγκεκριμένη επίδειξη ήταν μια από τις πιο «δυνατές» στιγμές στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και δικαιολογημένα έγινε το hot θέμα συζήτησης του κόσμου της μόδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό