31.1 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Live chat: Πώς είσαι ψυχολογικά, μένοντας σπίτι; | Γενικές Ειδήσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Η συνθήκη είναι πρωτόγνωρη. Ζούμε με την υποχρέωση να μένουμε σπίτι. Με την ανησυχία να μην προσβληθούμε αλλά και να μη μεταδώσουμε τον ιό. Με την αβεβαιότητα για την εργασία και την οικονομία. Με τον εκνευρισμό της αποχής από την εργασία ή της υποχρέωσης να εργαζόμαστε για πρώτη φορά μόνο από το σπίτι. Με τον εκνευρισμό που μεταδίδουν παιδιά που δεν μπορούν να βγουν ή ηλικιωμένοι που ανησυχούν. Με την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια που μας δημιουργούν οι εικόνες των οποίων γινόμαστε καθημερινά δέκτες. 

 

Πώς τα διαχειριζόμαστε όλα αυτά; Πώς χτίζουμε τη νοοτροπία που θα μας οδηγήσει στην αποτελεσματική διαχείριση της κατάστασης μέχρι την ημέρα της χαλάρωσης των μέτρων; Πώς να παραμείνουμε ήρεμοι; 

 

Το gazzetta σας δίνει την ευκαιρία να κουβεντιάσετε για όλα αυτά και για οτιδήποτε άλλο σας απασχολεί και σας προβληματίζει αυτές τις ημέρες, ζωντανά με έναν ειδικό. Στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου ο ψυχολόγος Δημήτρης Πετρούνιας μας ακούει και συζητά με όλους εμάς για την διαχείριση της κατάστασης και των συναισθημάτων που μας δημιουργεί. 

 

Ο Δημήτρης Πετρούνιας σπούδασε στο τμήμα Ψυχολογίας του University of East London, στο οποίο ακολούθησε και μεταπτυχιακές σπουδές Κλινικής – Κοινοτικής Ψυχολογίας. Στη συνέχεια εξειδικεύτηκε στην Παιδοψυχολογία – Παιδοψυχιατρική και στο Οικογενειακό Δίκαιο για Κοινωνικούς επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ακολούθησε η επιμόρφωσή του στο Life Coaching. 

Σήμερα παρέχει τις υπηρεσίες του σε αθλητικά σωματεία ποδοσφαίρου και μπάσκετ, έχει συνεργασία με τον Παναθηναϊκό Α.Ο στην ψυχολογική προετοιμασία των αθλητών, με την ακαδημία μπάσκετ του Παναγιώτη Γιαννάκη, με αλυσίδα φροντιστηρίων για την προετοιμασία των μαθητών για τις εξετάσεις, με την “Μάχη για τα Αυτοάνοσα” ως επιστημονικός συνεργάτης, με το Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος κ.α. . Έχει συνεργαστεί με την Unesco και το Χαμόγελο του Παιδιού. 

 

Το Σάββατο στις 4 το απόγευμα μπείτε στο live chat και πάρτε μέρος σε μια ωφέλιμη συζήτηση με έναν ειδικό. Ζούμε μαζί το “Μένουμε σπίτι”. Το περνάμε παρέα. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό