19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Live Chat ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-1 (τελικό)

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση από το Live Chat του OnSports.

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Το ΟΑΚΑ φιλοξενεί ένα ακόμα ντέρμπι «Δικέφαλων». Μπορεί το μίνι πρωτάθλημα της Super League να είναι μόλις στην αρχή του, ωστόσο, η αναμέτρηση των δύο «Δικέφαλων» είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για τη ψυχολογία.

Η Ένωση θέλει να βάλει ένα τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν ένα σερί οκτώ αναμετρήσεων που δεν έχουν καταφέρει να πάρουν τη νίκη στην έδρα τους. Μάλιστα, την τελευταία φορά που το έκαναν ήταν πριν από περίπου 4,5 χρόνια, στις 5 Νοεμβρίου του 2017.

Από εκείνη τη μέρα και μετά, οι «ασπρόμαυροι» της Θεσσαλονίκης μετρούν έξι αήττητα ματς για το πρωτάθλημα και άλλα τέσσερα για το Κύπελλο στο ΟΑΚΑ, με το σύνολο να φτάσει σε σερί 10 ντέρμπι χωρίς ήττα.

Βέβαια, η ΑΕΚ θέλει τη νίκη και για βαθμολογικούς λόγους. Το «συγκρότημα» του Σωκράτη Οφρυδόπουλου βρίσκεται στην 3η θέση με απόσταση 2 βαθμών από τον Άρη και 4 από τον Παναθηναϊκό, οι οποίοι θα αναμετρηθούν το απόγευμα της Κυριακής (20/03) στο «Κλ. Βικελίδης».

Παρακολουθήστε και σχολιάστε το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ από το Live Chat του Onsports:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό