17.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

LIVE BLOG, ΑΕΚ – Ολυμπιακός 2-3: Μείωσε με Αραούχο η ΑΕΚ! – Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής στη Super League.

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό ξεχωρίζει από, όπως είναι φυσικό, από το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Η «Ένωση» θα επιδιώξει να «σπάσει» το αήττητο των «ερυθρόλευκων» και παράλληλα να μην μείνει χωρίς νίκη σε βάρος του για 12ο παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» υπερασπίζονται αήττητο και παράδοση, αλλά θα επιχειρήσουν να πάρουν και τη νίκη, που θα τους δώσει μεγάλη βαθμολογική διαφορά.

Η τελευταία επικράτηση της «Ένωσης» ήταν στις 4 Φεβρουαρίου 2018, όταν είχε περάσει από το «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-1, χάρη στο τέρμα του Γιώργου Γιακουμάκη.

ΑΕΚ: Εκτός οι Τζαβέλλας και Τάνκοβιτς

Ο Γιώργος Τζαβέλλας το πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά η εισήγηση του ιατρικού τιμ ήταν ότι θα ήταν μεγάλο ρίσκο η συμμετοχή του, καθώς δεν έχει ξεπεράσει 100% το πρόβλημα στους οπίσθιους μηριαίους. Ο διεθνής αμυντικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και τέθηκε εκτός πλάνων του Αργύρη Γιαννίκη, κάτι που ισχύει και για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Ο Σουηδός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό κι η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Ολυμπιακός: Χωρίς νέα προβλήματα

Από την άλλη ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είχε κάποιο απρόοπτο στην τελευταία προπόνηση κι δεν υπολογίζει μόνο στους Κούντε και Καρμπόβνικ, ενώ διαθέσιμος δεν είναι κι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Από την άλλη, ο Ονιεκούρου κι ο Ρόνι Λόπες βρίσκονται κανονικά στην αποστολή.

Δείτε ΕΔΩ highlights, δηλώσεις από τους αγώνες της 10ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία της Super League

Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό