24.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Leclerc: Ελπίζω του χρόνου να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα

Ειδήσεις Ελλάδα

O Charles Leclerc κατάφερε σήμερα να τερματίσει στη δεύτερη θέση στο τελευταίο GP της χρονιάς που του έδωσε την δεύτερη θέση και στο πρωτάθλημα των οδηγών, με τον Μονεγάσκο πιλότο της Ferrari να δηλώνει:
Χρειάστηκε προσπάθεια στο 110% από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο γύρο σήμερα. Ειλικρινά κάναμε τον τέλειο αγώνα, δεν υπήρχε τίποτα περισσότερο που θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει σήμερα.
Ήξερα πως η μόνη μας πιθανότητα να κερδίσουμε σήμερα τον Checo ήταν μια διαφορετική στρατηγική και το παιχνίδι με τη διαχείριση των ελαστικών. Και το κάναμε αληθινά καλά σήμερα. Καταφέραμε να κάνουμε τη στρατηγική ενός pit stop να δουλέψει, οπότε είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος.

Για την επόμενη σεζόν ο Leclerc επανέλαβε τις δηλώσεις του πως θέλει να γίνει πρωταθλητής, λέγοντας:
Ειλικρινά ελπίζω του χρόνου να μπορέσουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Αλλά αν σκεφτούμε που ήμασταν πέρυσι, φέτος κάναμε ένα αληθινά μεγάλο βήμα προόδου.
Και πιστεύω ότι προς το τέλος της χρονιάς βελτιωθήκαμε από άποψη στρατηγικής. Πρέπει ακόμη να εργαστούμε για την ταχύτητά μας στον αγώνα, διότι τις Κυριακές δείχναμε να πασχίζουμε λίγο παραπάνω. Όμως θα πιέσουμε το χειμώνα για να καταφέρουμε να φτάσουμε τη Red Bull.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό