15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

LecLerc: Έχω συνηθίσει να γυρνάω σπίτι μου απογοητευμένος

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Charles Leclerc εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά το τέλος του GP του Μονακό, καθώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν κατάφερε να μετουσιώσει την pole position σε νίκη, ενώ είδε την διαφορά του με τον Max Verstappen στο πρωτάθλημα των οδηγών να αυξάνεται, μιας και ο Ολλανδός τερμάτισε στη 3η θέση.

Αιτία ήταν η κάκιστη στρατηγική της Ferrari που έριξε τον Μονεγάσκο στη 4η θέση, πίσω από τους Sergio Perez, Carlos Sainz και Max Verstappen.

Το team radio του Leclerc κατά τη διάρκεια του pit-stop αλλά και αυτό μετά το τέλος του αγώνα, αποκάλυψαν την απογοήτευση του, ενώ σε δηλώσεις του είπε:
Πολλές φορές μπορεί να γίνουν λάθη, όμως σήμερα κάναμε υπερβολικά πολλά λάθη. Σε αυτές τις συνθήκες εξαρτάσαι πολύ από την ομάδα που βλέπει τι κάνουν οι αντίπαλοί μας με τα ενδιάμεσα ή τα στεγνά ελαστικά.
Ήταν μια τρομερή καταστροφή σήμερα. Η νίκη ήταν ξεκάθαρα στα χέρια μας, είχαμε την απόδοση, τα είχαμε όλα. Απλώς δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί με κάλεσαν εκείνη την ώρα στα πιτ. Χρειάζομαι εξηγήσεις προς το παρόν. Δεν μπορούσα να κάνω πολλά, με κάλεσαν λίγο πριν από τη τελευταία στροφή, οπότε δεν μπορούσα να αντιδράσω ή να ζητήσω πληροφορίες, αλλά αυτή ήταν σαφώς λάθος επιλογή. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Κάναμε πολλά λάθη και δεν πρέπει να γίνεται αυτό.
Είναι όσο δύσκολα ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Έχω συνηθίσει να γυρνάω στο σπίτι μου απογοητευμένος. Δεν πρέπει να χάνουμε βαθμούς με αυτόν τον τρόπο. Δεν πήγαμε καν από την πρώτη θέση στη δεύτερη. Μετά το πρώτο λάθος κάναμε κι άλλο ένα. Αγαπώ την ομάδα μου και είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό