21.6 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Laver Cup: Καταιγιστικός Τσιτσιπάς πήρε εκδίκηση, 2-0 τον Κοκκινάκη σε 81 λεπτά [s]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ιδανική πρεμιέρα έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο τουρνουά Laver Cup, πραγματοποιώντας καταιγιστική εμφάνιση για να ισοφαρίσει για την ομάδα του και μεταξύ άλλων να πάρει μια άτυπη εκδίκηση από τον πρόσφατο αποκλεισμό που είχε υποστεί στο US Open.

Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε με 2-0 σετ (6-1, 6-4) του Θανάση Κοκκινάκη ισοφαρίζοντας σε 1-1 για την Team Europe κόντρα στην Team World στο πλαίσιο της διοργάνωσης που διεξάγεται στην «Uber Arena» του Βερολίνου της Γερμανίας.

Το Νο.12 της παγκόσμιας κατάταξης επέβαλε από νωρίς την κυριαρχία του στο κορτ, καταφέρνοντας να προηγηθεί με 2-0 και 4-0 στο πρώτο σετ. Ο Ελληνοαυστραλός αντίπαλός του απλά μείωσε σε 5-1 και τελικά με 6-1 ο Τσιτσιπάς έκανε το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ, ο Θανάσης Κοκκινάκης βελτίωσε το σερβίς του και γενικότερα την εικόνα του, όμως δεν μπόρεσε να αποτρέψει το νέο δυναμικό ξεκίνημα του Τσιτσιπά (2-0 στα γκέιμς) ο οποίος έφτασε με άνεση τελικά στην κατάκτηση και του δεύτερου με 6-4 για το 2-0 και τη νίκη που έδωσε τον πρώτο βαθμό της ομάδας της Ευρώπης στο τουρνουά αλλά και η οποία αποτελέσει την άτυπη εκδίκηση για τον αποκλεισμό από τον Κοκκινάκη στο περασμένο Grand Slam της Νέας Υόρκης.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της Παρασκευής 20/9 για το Laver Cup Κάσπερ Ρουντ – Φρανσίσκο Τσερούντολο 4-6, 4-6Στέφανος Τσιτσιπάς – Θανάσης Κοκκινάκης 6-1, 6-4Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ – Αλεχάντρο Ταμπίλο (20:00)Αλκαράθ/Ζβέρεφ – Φριτζ/Σέλτον.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό