19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Land Rover Defender “Valiance” Convertible – Ανοιχτές περιπλανήσεις…

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην χώρα μας οι λέξεις “SUV cabriolet” ξυπνούν μνήμες περασμένων δεκαετιών με τα αλησμόνητα Suzuki Samurai σε κάποιο πανέμορφο νησί ενώ δημοφιλή ήταν μία περίοδο τόσο το Land Rover Freelander όσο και το Jeep Wrangler φυσικά. Επίσης, πιο μπορεί να ξεχάσει το Nissan Murano Crosscabriolet – πολλοί μπορεί να θέλουν, αλλά κανείς δεν μπορεί δυστυχώς. Τώρα, το Wrangler συνεχίζει την παράδοση μαζί με το T-Roc Cabriolet, το Ford Bronco στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. Μπορεί να ξεχνάω κάποιο ή κάποια αλλά η ουσία είναι ότι αν κάποιος αναζητά ένα ανοιχτό SUV, οι επιλογές του είναι αρκετά περιορισμένες. Στις υπάρχουσες, έρχεται να προστεθεί το Land Rover Defender “Valiance” που μπορεί να μην ανήκει στον επίσημο κατάλογο της αγγλικής μάρκας αλλά με το κατάλληλο αντίτιμο η Heritage Customs μπορεί να το κάνει πραγματικότητα.

Η δημιουργία του Valiance δεν είναι εύκολη υπόθεση – δεν μπορείς απλά να αφαιρέσεις την οροφή από ένα αυτοκίνητο και να περιμένεις ότι όλα θα πάνε καλά. Η Heritage Customs έκοψε την οροφή από το παρμπρίζ μέχρι και το πίσω μέρος αλλά διατήρησε τις κεντρικές κολώνες ενώ για την προστασία των επιβατών, εξόπλισε το Defender Convertible με ένα εκτενές roll cage που πληροί τις προδιαγραφές της FIA και “δένει” το πλαίσιο ώστε να μην υπάρχουν στρεβλώσεις ή παραμορφώσεις. Από εκεί και πέρα, τοποθέτησε μία χειροποίητη, υφασμάτινη, αναδιπλούμενη οροφή και τον αυτόματο μηχανισμό της βεβαίως και προσφέρει σχεδόν απεριόριστες επιλογές εξατομίκευσης όσον αφορά στην καμπίνα.

Στις φωτογραφίες για παράδειγμα βλέπουμε ένα εσωτερικό που έχει ντυθεί σχεδόν εξ ολοκλήρου με δέρμα αλλά η Heritage Customs είναι ανοιχτή σε προτάσεις τόσο αναφορικά με το υλικό όσο και με το χρώμα του. Ο πελάτης πληρώνει, οπότε ο πελάτης έχει την τελική επιλογή. Επίσης, προσφέρονται διάφορες ζάντες ελαφρού κράματος, συμπεριλαμβανομένων των old-school λευκών που φοράει το αυτοκίνητο των φωτογραφιών αλλά και διαφορετικά καθίσματα αν αυτό επιθυμεί ο πελάτης. Προαιρετικά, υπάρχει και το “Magic Metal” πακέτο που επιτρέπει οποιαδήποτε επιφάνεια να βαφτεί δίνοντας την εντύπωση μετάλλου.

Για να βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους, η Heritage Customs δημιούργησε τρία διαφορετικά… δείγματα: το Cote d’ Azur με μπλε αμάξωμα, καφέ οροφή και “Space Cowboy” ζάντες ελαφρού κράματος 22 ιντσών, το Kokkini Paralia με κόκκινο ματ αμάξωμα, μαύρα διακοσμητικά και 22 ιντσών “Supersonic” ζάντες και το Solihull Sand που αποτελεί φόρο τιμής στο πρώτο Land Rover του 1948 με πράσινο αμάξωμα, καφέ οροφή και ζάντες 20 ιντσών. Αν σου αρέσει το Land Rover Defender Valliance Convertible της Heritage Customs, η ολλανδική εταιρία θα αναλάβει με χαρά την μετατροπή του Defender 90 σου σε καμπριολέ (κατά παραγγελία βεβαίως) και η δουλειά θα σου κοστίσει τουλάχιστον €82.500 πριν αρχίσουμε να προσθέτουμε το οποιοδήποτε extra.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό