18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Lamborghini: Νέο μοντέλο στις 7 Μαΐου. Επανεκκινηνεί το εργοστάσιο της από τις 4 Μαΐου

Ειδήσεις Ελλάδα

Με δελτίο τύπου της η Lamborghini ανακοίνωσε σήμερα ότι η επανέναρξη της παραγωγής στο εργοστάσιο της στη Sant-Agata Bolognese θα γίνει στις 4 Μαΐου. Ακόμα, η ιταλική εταιρία αναφέρει ότι λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ατομική προστασία των εργαζομένων της, ενώ κλείνοντας με μια δήλωση του προέδρου και CEO της, Stefano Domenicali, μας κάνει γνωστό ότι στις 7 Μαΐου θα παρουσιάσει ψηφιακά ένα νέο μοντέλο, το οποίο θα ολοκληρώσει την γκάμα της εταιρίας.

Παρότι αυτό δεν κατονομάζεται, είναι σχεδόν βέβαιο ότι πρόκειται για κάποια έκδοση της υφιστάμενης γκάμας των μοντέλων της Lamborghini (Huracan, Aventador, ή Urus), και όχι κάποιο εντελώς νέο. Πρόσφατα η εταιρία έδωσε ένα teaser του track-only hypercar, το οποίο θα βασίζεται στην Aventador, και θα είναι κάτι ανάλογο με την Ferrari FXX-K.
To αγωνιστικό λέγεται ότι θα φέρει το όνομα SVR και δεν θα πληροί τους κανονισμούς κάποιας κατηγορίας της FIA, γι’αυτό και ο 6,5-λιτρος V12 ατμοσφαιρικός κινητήρας θα αποδίδει 830 άλογα. Η παραγωγή του αυτοκινήτου θα είναι περιορισμένη και θα γίνεται από την Squadra Corse, ενώ τον σχεδιασμό του ανέλαβε το Centro Stile Lamborghini.

Αν δεν είναι το παραπάνω, τότε πιθανότατα θα δούμε μια ακραία έκδοση της Huracan Evo, η οποία θα ονομαστεί STO (Super Trofeo Omologato). Αυτή θα είναι πισωκίνητη και από παλιότερες spy φωτογραφίες είχαμε δει ότι θα διαθέτει τεράστια πίσω αεροτομή, νέους προφυλακτήρες, εισαγωγή αέρα στην οροφή, νέο διαχύτη και μεγαλύτερες πλαϊνές εισαγωγές αέρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό