16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Lamborghini με 300.000 χλμ ψάχνει ιδιοκτήτη! () | inMotion: Viral

Ειδήσεις Ελλάδα

Πόσες Lamborghini έχουμε δει με 300.000 χιλιόμετρα στο οδόμετρο; Προφανώς, ελάχιστες. Για την ακρίβεια η συγκεκριμένη στις φωτογραφίες είναι η Huracan με τα περισσότερα χιλιόμετρα από όλες τις άλλες στον πλανήτη! 302.215 δείχνει ο χιλιομετρητής και ακόμη παραμένει… μια κούκλα! Το αυτοκίνητο βρίσκεται στις ΗΠΑ και το ιστορικό του δεν είναι και το πιο ενθαρρυντικό, για όποιον θέλει να αγοράσει ένα μοντέλο αυτών των προδιαγραφών. 

Τα 300.000 χιλιόμετρα λειτουργούν αποτρεπτικά για ένα αυτοκίνητο της σειράς, οπότε φανταστείτε πόσο θα ξενίζει σε όποιον θέλει να πάρει μια Lamborghini. Η μεταπωλητική αξία είναι μειωμένη κατά πολύ και τα προβλήματα σε ένα τέτοιο ειδικό δημιούργημα, δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι η Huracan φοράει ακόμη τον ατμοσφαιρικό V10 FSI κινητήρα των 5.2 λίτρων με τους 610 ίππους που βγήκε από το εργοστάσιο, χωρίς να αντικατασταθεί.

Ο κινητήρας αποδείχθηκε τέρας αξιοπιστίας και δεν προβλημάτισε ποτέ! Προφανώς θα έχουν αλλαχθεί αρκετά περιφερειακά και σύμφωνα με τον πωλητή, πριν 13.000 χιλιόμετρα αντικαταστάθηκε το κιβώτιο ταχυτήτων. Με την πρώτη ματιά πάντως η Huracan βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τόσο μέσα, όσο και έξω. Από την άλλη, το πιο αποτρεπτικό -για όποιον έχει τα λεφτά- είναι ότι η συγκεκριμένη Lamborghini Huracan ανήκε σε εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων. 

«Έχει πάει» με πολλούς 

Περίπου 2.000 άνθρωποι έχουν βρεθεί πίσω από το τιμόνι της και για να έχετε μια εικόνα του τι θα πει αυτό, φανταστείτε τον εαυτό σας να οδηγεί μια Lamborghini των 610 ίππων. Τώρα, πολλαπλασιάστε το με το 2.000 και έχετε ένα ενδεικτικό για την ταλαιπωρία που έχει φάει το δύσμοιρο supercar! Το ποσό που θα πρέπει να καταβάλλει κάποιος για να την αγοράσει, σύμφωνα με την εταιρεία, είναι 130.000 δολάρια, ήτοι 117.000€ περίπου, με τη σημερινή ισοτιμία. Αν ο πωλητής δεχτεί να μας κάνει «ψαλίδι» καμιά δεκαεπταριά χιλιάρικα για να είναι και το ποσό στρογγυλό, ίσως το σκεφτούμε… 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό