32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Lady Gaga: ΟΙ εμφανίσεις με φουσκωμένη κοιλιά και οι φήμες εγκυμοσύνης

Ειδήσεις Ελλάδα

H Lady Gaga φέρεται να περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα με τον Michael Polansky. Oι εμφανίσεις της σταρ με φουσκωμένη κοιλιά και οι ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Την ωραιότερη περίοδο της ζωής της φαίνεται πως απολαμβάνει αθόρυβα η Lady Gaga, η οποία σύμφωνα με τα πρόσφατα δημοσιεύματα διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Η pop star έχει αποτραβηχτεί τους τελευταίους μήνες από τα media καθώς ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας «Joker: Folie à Deux» στην οποία πρωταγωνιστεί και παράλληλα ηχογραφεί το νέο της άλμπουμ.

Στο τρέιλερ του Joker 2, η Lady Gaga «κλέβει» την παράσταση ως Harley Quinn

Οι εμφανίσεις της Lady Gaga με φουσκωμένη κοιλιά και οι φωτογραφίες που πυροδότησαν τις φήμες εγκυμοσύνης

Πριν λίγα 24ωρα η Lady Gaga και ο σύντροφός της, Michael Polansky έδωσαν το παρών στον γάμο της αδερφής της τραγουδίστριας, Natali Germanotta, που πραγματοποιήθηκε στο Maine το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η 38χρονη εθεάθη με φουσκωμένη κοιλίτσα στο δείπνο πρόβας αλλά και στον γάμο της αδερφής της, με τις φωτογραφίες να κάνουν γρήγορα τον γύρο του κόσμου.

Η οικογένεια της σταρ είχε νοικιάσει ολόκληρο το ξενοδοχείο και προσπάθησε να κρατήσει την τελετή μακριά από τα media, ωστόσο αρκετά πλάνα είδαν το φως της δημοσιότητας με όλους να εστιάζουν στην εμφανώς φουσκωμένη κοιλίτσα της Lady Gaga.

Για την πρόβα, η «Mother Monster» επέλεξε ένα μαύρο, mini φόρεμα και ασορτί γόβες ενώ ολοκλήρωσε το look με μαργαριταρένιο κολιέ και σκουλαρίκια.

Στον γάμο, η Lady Gaga ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και συγκινημένη και «έλαμπε» μέσα στο ροδακινί φόρεμά της το οποίο συνδύασε με γάντια.

Μετά την τελετή, η διάσημη τραγουδίστρια φάνηκε να συνομιλεί τρυφερά με τον 46χρονο σύντροφό της και οι δυο τους περπάτησαν χέρι χέρι για να βγάλουν φωτογραφίες με τους νεόνυμφους. Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, το ζευγάρι θα υποδεχθεί σύντομα το πρώτο του παιδί.

Σε παλαιότερες δηλώσεις της η Lady Gaga είχε τονίσει πως θέλει να γίνει μαμά στο άμεσο μέλλον ενώ σε συνέντευξή της στο Hollywood Reporter το 2021 περιέγραψε τον Polansky ως τον άντρα που αγαπά και θα αγαπά για όλη της τη ζωή.

Lady Gaga & Michael Polansky έβαλαν τέλος στις φήμες χωρισμού με ένα τρυφερό date σε συναυλία

Ποιος είναι ο Michael Polansky

Ο Michael Polansky είναι ένας ισχυρός επιχειρηματίας, στον κλάδο της τεχνολογίας. Ο 45χρονος φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Harvard από το 2002 έως το 2006 από όπου αποφοίτησε με πτυχίο στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά και την επιστήμη των υπολογιστών.

https://www.instagram.com/p/B93JykxFPBz/

H Lady Gaga αποκάλυψε γιατί σκέφτεται να μην ξανακάνει σχέση

Σύμφωνα με το Linked In του o Polansky είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Parker Group του συνιδρυτή του Facebook, Sean Parker. Είναι επίσης διευθύνων εταίρος της Parker Ventures και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Parker Institute for Cancer Immunotherapy. Η περιουσία του φημολογείται πως ανέρχεται στα 600 εκατομμύρια δολάρια και είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή της τραγουδίστριας.

https://www.instagram.com/p/B8HwxhuFmQg/

κεντρικής: apimages.com



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό