18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

La Liga: Γύρισε σπίτι με πεντάρα η Ρεάλ! (Photos)

Ειδήσεις Ελλάδα

La Liga: Εντυπωσιακή επιστροφή στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για τη Ρεάλ Μαδρίτης που επικράτησε 5-2 της Θέλτα-Ντεμπούτο με γκολ για Καμαβινγκά, χατ τρικ ο Μπενζεμά!

Απ’ τον Μάρτιο του 2020 είχε να μπει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» η Ρεάλ Μαδρίτης. Το ιστορικό γήπεδο υποδέχτηκε ξανά τη «βασίλισσα» για την αναμέτρηση με τη Θέλτα. Οι «μερένχες» για την 4η αγωνιστική της Primera Division αποζημίωσαν τους φίλους τους, βάζοντας πέντε γκολ (5-2)!

Κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Καμαβινγκά, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή και σκόραρε στο ντεμπούτο του με τους Μαδριλένους! Ο νεαρός Γάλλος κάπως έτσι πραγματοποίησε ονειρική πρεμιέρα στην καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Θέλτα ξάφνιασε με τον Σάντι Μίνα να ανοίγει το σκορ στο 4ο λεπτό. Ο συνήθης ύποπτος Καρίμ Μπενζεμά, ισοφάρισε στο 24’ για τους γηπεδούχους. Αλλά οι φιλοξενούμενοι εκ νέου μπήκαν μπροστά στο σκορ! Ο Θέρβι ήταν ο σκόρερ στο 31’ και με αυτό το 1-2 πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια.

Η Ρεάλ δεν αστειευόταν όταν βγήκε για το δεύτερο μέρος. Μόλις στο 46’ ο Μπενζεμά και πάλι, έκανε το 2-2. Εννιά λεπτά μετά, ήταν ο Βινίσιους αυτός που έβαλε στο προβάδισμα τη «βασίλισσα» για το 3-2.

Ο Καμαβινγκά πήρε τη θέση του Αζάρ στο 66’ και χρειάστηκε μόλις 6 λεπτά για να… ανοίξει λογαριασμό. Ο Γάλλος χαφ πέτυχε το 4-2 για τη Ρεάλ και αποθεώθηκε απ’ τους φίλους των Μαδριλένων.

Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Μπενζεμά στο 88’ με πέναλτι. Ο Γάλλος με αυτό τον τρόπο έκανε χατ τρικ «σφραγίζοντας» τη νίκη των «μερένχες».

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πλέον 10 βαθμούς και είναι στην κορυφή με Βαλένθια και Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ η Θέλτα έμεινε στον 1 βαθμό.

Σε αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική της LaLiga, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Λεβάντε-Ράγιο Βαγεκάνο 1-1

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μαγιόρκα 2-0

Εσπανιόλ-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2

Οσασούνα-Βαλένθια 1-4

Κάντιθ-Σοσιεδάδ 0-2

Ρεάλ Μαδρίτης-Θέλτα 5-2

Χετάφε-Ελτσε 13/9

Γρανάδα-Μπέτις 13/9

Σεβίλη-Μπαρτσελόνα Αναβλήθηκε

Βιγιαρεάλ-Αλαβές Αναβλήθηκε

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)

Βαλένθια 10 -4αγ.

Ατλέτικο Μαδρίτης 10 -4αγ.

Ρεάλ Μαδρίτης 10 -4αγ.

Σοσιεδάδ 9 -4αγ.

Αθλέτικ Μπιλμπάο 8 -4αγ.

Σεβίλη 7

Μπαρτσελόνα 7

Μαγιόρκα 7 -4αγ.

Οσασούνα 5 -4αγ.

Ράγιο Βαγιεκάνο 4 -4αγ.

Βιγιαρεάλ 3

Λεβάντε 3 -4αγ.

Εσπανιόλ 2 -4αγ.

Κάντιθ 2 -4αγ.

Μπέτις 2

Ελτσε 2

Γρανάδα 2

Θέλτα 1 -4αγ.

Χετάφε 0

Αλαβές 0

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό