25.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

La Casa de Papel 4: Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση – Πάνω από 4 εκατ. είδαν το τρέιλερ []

Ειδήσεις Ελλάδα

La Casa de Papel 4: Το La Casa De Papel Season 4 θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Απριλίου  με ελληνικούς υπότιτλους.

La Casa de Papel 4: Το La Casa de Papel είναι δικαίως η πιο must σειρά εν μέσω καραντίνας και όχι μόνο. Τώρα μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ψηφιακής πλατφόρμας του Netflix επιστρέφει δυναμικά με την 4η σεζόν.  Το La Casa De Papel Season 4 θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Απριλίου  με ελληνικούς υπότιτλους, ενώ το  τρέιλερ κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και οι φανς της σειράς μετρούν ήδη αντίστροφα για την πρεμιέρα.

«Μην τους αφήνετε να σας κοροϊδεύουν. Θέλουμε να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Για τη Nairobi. Για τη Lisboa. Για την αλήθεια», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Professor στο μήνυμα που μας στέλνει μέσω του νέου teaser βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media της σειράς και είχε 4 εκατομμύρια views στο instagram.

Η υπόθεση παρακολουθεί την ιστορία οκτώ ληστών που κλείνονται στο Νομισματοκοπείο της Μαδρίτης κρατώντας ομήρους το προσωπικό και μια ομάδα επισκεπτών μαθητών με σκοπό να παραμείνουν για έντεκα μέρες, ώστε να τυπώσουν 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ. Οι ληστές φορούν κόκκινες στολές και μάσκες με το πρόσωπο του Σαλβαντόρ Νταλί και φέρουν τα ονόματα πόλεων για ψευδώνυμα: Βερολίνο, Ελσίνκι, Τόκιο, Μόσχα, Ναϊρόμπι, Όσλο, Ντένβερ και Ρίο. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό