35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Kylie Minogue: Το σχόλιο της Μπεκατώρου φανέρωσε την αδυναμία της

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Kylie Minogue αποθέωσε τη χώρα μας μέσα από ένα Instagram post και η Μαρία Μπεκατώρου εξέφρασε την αδυναμία της για την τραγουδίστρια.

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Kylie Minogue, αποτελώντας την πιο πρόσφατη προσθήκη στη λίστα με τους ξένους celebrities που επέλεξαν τη χώρα μας για τις διακοπές τους.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια τραγούδησε σε ιδιωτικό event ξεσηκώνοντας τους καλεσμένους με τις επιτυχίες της και φυσικά θέλησε να εκμεταλλευτεί την παραμονή της για να χαλαρώσει και να «γεμίσει μπαταρίες».

Η Υβόννη Μπόσνιακ έκλεισε τα 39: H ξεχωριστή ευχή από την κολλητή Μπεκατώρου και το σχόλιο του Ρέμου

H Kylie Minogue απολαμβάνει τις διακοπές της στην Αθήνα

Πριν από λίγες ώρες η 56χρονη σταρ φόρεσε ένα εντυπωσιακό maxi φόρεμα το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα και πόζαρε με φόντο την Αθηναϊκή ριβιέρα. Το μεγάλο χαμόγελο που ήταν ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της Minogue είναι η καλύτερη απόδειξη για το πόσο πολύ απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα.

https://www.instagram.com/p/C77fk12N4GP/

«Ooohh @balmain & @ooaesthesis & ηλιοβασίλεμα … ΝΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! 🌅 Ευχαριστώ για την όμορφη βραδιά στην Αθήνα!», έγραψε η Kylie Minogue στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Όσον αφορά τις καλλίγραμμες αναλογίες της η τραγουδίστρια έχει αποκαλύψει πώς διατηρείται fit εξηγώντας: «Δεν είμαι ιδιαίτερα οπαδός της γυμναστικής, δεν πάω στα γυμναστήρια συχνά, ούτε σηκώνω βάρη. Σίγουρα όμως ακολουθώ το πρόγραμμα pilates που μου έχει ορίσει ο προσωπικός μου γυμναστής. Παλαιότερα ήμουν πιο αθλητική, έκανα συχνά αερόβια άσκηση και ακολουθούσα ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ενδυνάμωσης».

«50 χρόνια μοναδική» λέει δίκαια η τούρτα της Μαρίας Μπεκατώρου: Το διπλό πάρτι με τις 2 αγάπες της

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι φαν της Kylie Minogue και το απέδειξε με ένα σχόλιο

Η ανάρτηση της Kylie Minogue από την Αθήνα συγκέντρωσε εκατοντάδες σχόλια, με την Μαρία Μπεκατώρου να εκδηλώνει την αγάπη της για την τραγουδίστρια μέσα από ένα λιτό αλλά περιεκτικό σχόλιο.

Η παρουσιάστρια σχολίασε το post με 3 emojis σε σχήμα καρδιάς, φανερώνοντας πως ανήκει στους εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές της διάσημης τραγουδίστριας.

κεντρικής: kylieminogue



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό