35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Kumho – Σημαντικές διακρίσεις σε δοκιμές θερινών ελαστικών και διεύρυνση της γκάμας των EV ready μοντέλων

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα προϊόντα της Kumho θεωρούνται υψηλής ποιότητας και διατίθενται σε προσιτές τιμές. Η  μάρκα έχει ισχυρή φήμη και φανατικούς φίλους, οδηγούς κάθε είδους και στυλ. Σε σύγκριση με άλλες μάρκες, τα ελαστικά Kumho ξεχωρίζουν για την χρηστικότητα, την ανταπόκρισή τους σε διάφορες χρήσεις αλλά και την εμφάνισή τους! Tα Kumho είναι πάντα μοναδικά στα μάτια των καταναλωτών, λόγω της φήμης τους στην αντοχή στην φθορά. Οι οδηγοί που τα εμπιστεύονται συχνά αναγνωρίζουν την μεγάλη χιλιομετρική απόδοση (ανάλογα πάντα με τη χρήση και την ισορροπημένη ή μη οδήγηση), κάνοντάς τα “value for money” προϊόντα, εμπιστοσύνης και ασφάλειας. Τα εξαιρετικά ελαστικά της KUMHO  για επιβατικά αυτοκίνητα, SUVs, Vans, φορτηγά, λεωφορεία, διαθέτει, ήδη, ως αντιπρόσωπος και διανομέας, από τον Δεκέμβριο του 2022, στην Ελληνική αγορά, η εταιρεία ΕΜΑ Α.Ε.  Συχνά τα ελαστικά Kumho διακρίνονται σε ανεξάρτητες δοκιμές, που διεξάγονται από καταξιωμένα περιοδικά και λέσχες αυτοκινήτων στην Ευρώπη.
Το ECSTA HS52

Ένα από τα πιο πρόσφατα μοντέλα υψηλών επιδόσεων της Kumho Tire, το ECSTA HS52, έλαβε «ΚΑΛΗ» βαθμολογία, σε πρόσφατη δοκιμή θερινών ελαστικών από την αναγνωρισμένη γερμανική Λέσχη αυτοκινήτου ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club). Το HS52 ξεπέρασε 42 ανταγωνιστικά μοντέλα ελαστικών, διάστασης 205/55R16 V και κατατάχθηκε στην 8η θέση στο σύνολο 50 ελαστικών. Τιμώντας τα 50 έτη που η ADAC διοργανώνει δοκιμές ελαστικών και αναγνωρίζοντας την μεγάλη σημασία θεμάτων που αφορούν στο περιβάλλον και  στην αειφορία, η Λέσχη δημιούργησε μια νέα δομή βαθμολόγησης, που κατένειμε το 30% της βαθμολογίας, σε μια  κατηγορία που ονομάστηκε «περιβαλλοντική ισορροπία» (φθορά ελαστικών, απόδοση, θόρυβος και αειφορία) και  το 70% σε μια άλλη κατηγορία, που σχετίζεται σχέση με την «ασφάλεια οδήγησης» (επιδόσεις σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα). Διαθέτοντας μια καινοτόμο σύνθεση πέλματος υψηλής πρόσφυσης, με ασύμμετρη σχεδίαση και τρισδιάστατες αλληλένδετες αυλακώσεις, το HS52 προσφέρει κορυφαίο φρενάρισμα σε βρεγμένες και στεγνές επιφάνειες, βελτιωμένη πρόσφυση στο βρεγμένο και αυξημένο χιλιομετρικό ωφέλιμο, σε σύγκριση με τον βραβευμένο προκάτοχό του, το HS51.
Το ECSTA PS71
Το ECSTA PS71 έλαβε, επίσης, βαθμολογία «GOOD» σε μια δεύτερη, εξίσου σημαντική δοκιμή που πραγματοποιήθηκε από το αναγνωρισμένο γερμανικό περιοδικό Auto Bild. Το ECSTA PS71 της Kumho κατέλαβε την 5η θέση ανάμεσα σε 20 ανταγωνιστικά μοντέλα ελαστικών, διάστασης 225/45R18. Οι συντάκτες το επαίνεσαν για το ισορροπημένο δυναμικό υψηλών επιδόσεων, τα καλά χαρακτηριστικά χειρισμού και τις μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος, τόσο σε βρεγμένες όσο και σε στεγνές συνθήκες. Το ασύμμετρο μοτίβο χάραξης πέλματος του PS71 ήταν μια από τις πρώτες σημαντικές καινοτομίες  που αναπτύχθηκε στο Κέντρο R&D της εταιρείας, στη Σεούλ της Νότιας Κορέας και έχει σχεδιαστεί για εξαιρετική σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες και κορυφαία απόδοση σε υγρές συνθήκες.
EV Ready ελαστικά
Στο επίπεδο των αλλαγών που επιφέρει η ηλεκτροκίνηση, η Kumho Tire ενισχύει την ανταγωνιστικότητά της, μέσα από R&D ελαστικών για ηλεκτρικά οχήματα. Αποτέλεσμα, η παραγωγή φιλικών προς το περιβάλλον EV ελαστικών, με χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης και χαμηλής ρύπανσης, όπως η στιβαρή κατασκευή, η αντοχή στη φθορά και η αντοχή στην αυξημένη ροπή των ηλεκτρικών οχημάτων. Σε αυτό το πλαίσιο, η Kumho διευρύνει τη γκάμα ελαστικών low wear / low emissions, με την παρουσίαση των μοντέλων  TA91 ev και HP71 ev, που είναι, πλέον, τα πιο εξειδικευμένα EV μοντέλα της μάρκας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Kumho προμηθεύει την VW με το EV μοντέλο, Crugen EV HP71, για το αμιγώς ηλεκτρικό της όχημα, ID.4. Επιπλέον, τα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα της Kumho Tire περιλαμβάνουν τα VS31, VA31 και ES31.
 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό