23.7 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Kosmocar και Κοιλάκος και στα επαγγελματικά Volkswagen

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Kosmocar Α.Ε., επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen, Audi, Škoda και Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, με χαρά ανακοινώνει τη διεύρυνση της τρέχουσας συνεργασίας της με την εταιρεία Κοιλάκος Ε.Π.Ε στις After Sales υπηρεσίες στις μάρκες Volkswagen Επιβατικά και Skoda, πλέον και στο After Sales των Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen.

Σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην Λ. Συγγρού 328-330 στην Καλλιθέα, η Κοιλάκος Ε.Π.Ε υποδέχεται πλέον όλους τους κατόχους των Επιβατικών & Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen, προσφέροντας κορυφαίες After Sales υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής και φανοποιείας /βαφής, σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα και τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Mε την χρήση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, την διαθεσιμότητα ευρείας γκάμας γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, και την επένδυση σε προσωπικό άρτια εκπαιδευμένο σύμφωνα με τα πρότυπα του Volkswagen Group και της Kosmocar, εξασφαλίζεται η άψογη και ασφαλής λειτουργία κάθε Επιβατικού και Επαγγελματικού Οχήματος Volkswagen.

Η Kosmocar καλωσορίζει την Κοιλάκος Ε.Π.Ε στην οικογένεια των Volkswagen Επαγγελματικών και είναι βέβαιοι πως με 45 χρόνια δραστηριοποίησης στον χώρο του αυτοκινήτου και με πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στο Volkswagen Group ως Εξουσιοδοτημένος Έμπορος και Συνεργάτης Service της Skoda, εγγυάται την άψογη εξυπηρέτηση των κατόχων Caddy, Transporter, Crafter, Amarok και ID. Buzz Cargo, παρέχοντας σύγχρονες After Sales υπηρεσίες για κάθε επαγγελματία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό