33.4 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Kim Kardashian: Το επικό πάρτι της North West στη Νέα Υόρκη

Ειδήσεις Ελλάδα

H πρωτότοκη κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West έγινε 11 ετών με ένα άκρως εντυπωσιακό πάρτι. Το ταξίδι στη Νέα Υόρκη και η διατροφική «παραξενιά» της τηλεπερσόνας.

Γιορτινό κλίμα επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στο σπίτι της Kim Kardashian καθώς η μεγαλύτερη κόρη της, North West, είχε τα γενέθλιά της στις 15 Ιουνίου και έγινε 11 ετών.

Η North είναι το πρώτο παιδί από τον γάμο της τηλεπερσόνας με τον Kanye West και μεγαλώνοντας μοιάζει ολοένα και περισσότερο στον μπαμπά της. Η ίδια έχει εκφράσει αρκετές φορές την αδυναμία που του τρέφει ωστόσο είναι εξίσου δεμένη με την μητέρα της η οποία κάνει το παν για την ευτυχία των παιδιών της.

Η Kourtney Kardashian μίλησε για τη σπάνια επέμβαση στο έμβρυο που την άγχωσε όσο τίποτα

Η τρυφερή ανάρτηση και οι ευχές της Kim Kardashian για τα 11α γενέθλια της North

Η Kim Kardashian είναι expert σε θέματα party και το απέδειξε περίτρανα πριν λίγα 24ωρα, διοργανώνοντας ταξίδι-έκπληξη για τα γενέθλια της 11χρονης.

Η 43χρονη έκανε δώρο στην κόρη της και σε στενούς τους φίλους μια mini απόδραση στη Νέα Υόρκη με ιδιωτικό τζετ, όπου επισκέφθηκαν hot spots, έφαγαν πίτσα και γιόρτασαν τα γενέθλια της North.

Πριν από λίγες ώρες η τηλεπερσόνα δημοσίευσε στο Instagram ένα καρουζέλ φωτογραφιών με την North και της ευχήθηκε δημόσια γράφοντας: «Ευχαριστώ τον Θεό για σένα ✨ Χαρούμενα 11α γενέθλια γλυκιά μου Νorth. Σ’ αγαπώ τόσο τόσο πολύ».

https://www.instagram.com/p/C8QLz3Xyw2O/

Αρκετοί έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση της τηλεπερσόνας ανάμεσά τους η μητέρα της, Kris Jenner αλλά και η αδερφή της, Khloé Kardashian.

«Χρόνια πολλά όμορφη εγγονούλα μου σε αγαπώ και σε λατρεύω!!!!! 🎂», έγραψε η Kris Jenner.

«Χρόνια πολλά Northie ❤️❤️❤️», σχολίασε η Khloé Kardashian.

H Kim Kardashian νοίκιασε ένα λεωφορείο ειδικά για την περίσταση το οποίο τους έκανε tour στα ωραιότερα σημεία της πόλης. Φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνουν την Kim Kardashian να απολαμβάνει την πίτσα του περίφημου «Joe’s New York Pizza», αδιαφορώντας για τους παπαράτσι.

H διατροφική «παραξενιά» της τηλεπερσόνας

Σε παλαιότερο επεισόδιο του reality «The Kardashians» η Kim είχε παραγγείλει ένα κομμάτι πίτσα και στη συνέχεια έβγαλε το τυρί από αυτήν.

«Είναι περίεργο που δεν μου αρέσει το τυρί στην πίτσα; Μου αρέσει απλώς το ψωμί», είχε πει η ίδια on camera ενώ λίγο αργότερα έφαγε ακόμα ένα κομμάτι, στο οποίο είχε προηγουμένως αφαιρέσει το τυρί.

Δες την απόδραση μαμάς-κόρης στο βίντεο που ακολουθεί.

Τα δύο τραγούδια της Taylor Swift για την Kardashian προκαλούν τη social κατάρρευση της Kim

Αξιοσημείωτο είναι πως Kim και North έχουν κοινό λογαριασμό στο TikTok όπου μοιράζονται fun στιγμές από την καθημερινότητα, με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

O λογαριασμός τους στην πλατφόρμα απαριθμεί σήμερα 19.2 εκατομμύρια ακόλουθους και 437 εκατομμύρια likes.

Ευτυχώς που υπάρχει και η North West για να μας δείχνει πώς είναι η Kim Kardashian χωρίς φίλτρα

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Ο χωρισμός με τον Kanye West και η συνεπιμέλεια των παιδιών τους

Kardashian- West οριστικοποίησαν το πολύκροτο διαζύγιό τους τον Νοέμβριο του 2022, με την 43χρονη να τονίζει πως βασικό της μέλημα είναι να προστατεύσει τα παιδιά της από όσα γράφονται στον Τύπο και το διαδίκτυο, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορεί.

«Η από κοινού ανατροφή είναι πάρα πολύ δύσκολη», έχει δηλώσει παλαιότερα η Kim Kardashian με δάκρυα στα μάτια για τον χωρισμό της.

«Αν δεν γνωρίζουν πράγματα που λέγονται, γιατί να τους μεταφέρω αυτή την ενέργεια; Αυτά είναι αληθινά, βαριά, ενήλικα πράγματα… που δεν είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν. Όταν θα είναι έτοιμα, θα κάνουμε αυτές τις συζητήσεις. Μια μέρα, τα παιδιά μου θα με ευχαριστούν που δεν κάθομαι να επιτίθεμαι στον πατέρα τους. Θα μπορούσα», είχε παραδεχθεί η τηλεπερσόνα.

κεντρικής: apimages.com



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό