15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Kim Kardashian για Kanye West: «Ο τελευταίος μου γάμος ήταν ο πρώτος αληθινός»

Ειδήσεις Ελλάδα

H Kim Kardashian μίλησε για τους γάμους, από τους οποίους έχει περάσει μέχρι σήμερα και τόνισε πως ο μόνος αληθινός ήταν αυτός με τον Kanye West.

Η διάσημη τηλεπερσόνα μίλησε στο podcast της Gwyneth Paltrow, με τίτλο «Goop» και αρχικά, δήλωσε πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μπει και σε έναν τέταρτο γάμο μελλοντικά.

«Θα έπρεπε να έχω κάποιον στη ζωή μου για ένα διάστημα, πριν πάρω αυτή την απόφαση. Αλλά, θα γίνει αυτό που είναι γραφτό να γίνει», σημείωσε η Kim Kardashian, ενώ πρόσθεσε, πως θα μπορούσε να είναι το «γούρι» της.

Μέχρι στιγμής, έχει περάσει από τρεις γάμους. Πρώτα, παντρεύτηκε τον μουσικό παραγωγό Damon Thomas, στη συνέχεια, τον Chris Humphries και τέλος, τον Kanye West. «Νιώθω ότι ειλικρινά, ο τελευταίος μου γάμος ήταν ο πρώτος αληθινός», δήλωσε η Kim Kardashian.

Όπως εξήγησε: «Στον πρώτο μου γάμο δεν ήξερα καν τι συνέβαινε. Στον δεύτερο, ένιωθα ότι ήθελα να παντρευτώ τόσο πολύ, γιατί όλοι οι φίλοι μου το είχαν ήδη κάνει κι έπρεπε να το κάνω κι εγώ».

Τέλος, δήλωσε πως αυτή τη στιγμή απολαμβάνει την ελευθερία της και χαίρεται που μπορεί να αφιερωθεί στα παιδιά της. Ωστόσο, δεν θα πει όχι, αν κάτι καλό προκύψει στη ζωή της.

«Πιστεύω ότι θα ήθελα έναν γάμο, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που αφιερώνω χρόνο σε εμένα. Είμαι σε μια καλή σόλο αποστολή αυτή τη στιγμή», είπε κλείνοντας.

Kim Kardashian Tells Gwyneth Paltrow She Hasn’t Ruled Out a 4th Marriage or More Kids https://t.co/Ew8QGblJUS

— Cosmopolitan (@Cosmopolitan) December 29, 2022

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό