25.6 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Kia Mohave Gravity – Autoblog.gr

Ειδήσεις Ελλάδα

Το περασμένο καλοκαίρι, η Kia παρουσίασε την δεύτερη γενιά του Mohave, το οποίο κυκλοφορεί αποκλειστικά στην αγορά της Κορέας. Σήμερα, η εταιρία από τη Σεούλ μας δείχνει την έκδοση Gravity του μοντέλου, μια ειδική έκδοση που φέρνει μικρές βελτιώσεις εντός και εκτός.
Η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή στο εξωτερικό είναι η νέα, μαύρη μάσκα, που αφαιρεί τα χρωμιωμένα ένθετα, με την εταιρία να αναφέρει ότι ο σχεδιασμός της είναι εμπνευσμένος από το εμπρός μέρος ενός βέλους. Ακόμα, υπάρχουν νέες μαύρες 20άρες ζάντες, ενώ στο εσωτερικό η έκδοση Gravity διαθέτει Alcantara επενδύσεις.

Το υλικό καλύπτει το τιμόνι, το υποβραχιόνιο, τα μπράτσα της πόρτας και το κεντρικό πλαίσιο της πόρτας. Επιπλέον, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός έχει επεκταθεί και στα πάνελ των μπροστινών θυρών. Τέλος, υπάρχει μια νέα ποτηροθήκη, στη δεύτερη σειρά καθισμάτων του Mohave, με τα προσκέφαλα να προσφέρουν αυξημένη υποστήριξη.
Κίνηση παίρνει από έναν 3,0-λιτρο turbodiesel V6 κινητήρα, απόδοσης 260 ίππων και 560 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, που στέλνει την κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό