Home Ειδήσεις Ελλάδα Khloe Kardashian: Το αποτυχημένο photoshop στο Instagram προκάλεσε χαμό

Khloe Kardashian: Το αποτυχημένο photoshop στο Instagram προκάλεσε χαμό

Ειδήσεις Ελλάδα

«Τα δάχτυλα κανενός δεν είναι τόσο μακριά», έγραψε ένας χρήστης των social media για την Khloe Kardashian.

Οι θαυμαστές της Khloe Kardashian την κατηγόρησαν ότι έκανε photoshop στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, υποστηρίζοντας ότι το χέρι της φαίνεται ασυνήθιστα μεγάλο.

Ενώ λοιπόν αρκετοί χρήστες επικεντρώθηκαν στο πόσο λαμπερή φαινόταν στη φωτογραφία, κάποιοι πρόσεξαν μια λεπτομέρεια στο χέρι της που… έκανε τη διαφορά.

Στην εικόνα που δημοσίευσε η Αμερικανίδα τηλεπερσόνα, τα δάχτυλα στο δεξί της χέρι είναι υπερβολικά μακριά, γεγονός που οι ακόλουθοί της, δεν βρήκαν φυσιολογικό, οπότε υποστήριξαν πως είτε πρόκειται για κάποιο τυχαίο τέχνασμα της κάμερας ή για μια αποτυχημένη περίπτωση photoshop.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Μερικοί από τους θαυμαστές της Καρντάσιαν πιστεύουν το δεύτερο και την κατηγόρησαν ότι η ομάδα της επεξεργάστηκε ψηφιακά το χέρι της, για να το κάνει να φαίνεται μεγαλύτερο.

https://www.instagram.com/p/CYrvVOPPNG6

Ένα άτομο έγραψε: «Αν παίξουμε το παιχνίδι με τον αντίχειρα, σίγουρα θα κερδίσεις». Ένας δεύτερος πρόσθεσε: «Χρειάζονται 0,2 δευτερόλεπτα για να κάνετε μεγέθυνση και να δείτε πού αγοράστηκε αυτή η φωτογραφία. Δεν έχετε μια ομάδα δημοσίων σχέσεων να το ψάξει πριν το δημοσιεύσετε; Απλά ουάου».

Ένας χρήστης του Instagram μάλιστα, τη συνέκρινε με τον Freddie Krueger από τον Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες, ενώ κάποιοι άλλοι παρομοίασαν το δάχτυλό της με τον ET και τον Ψαλιδοχέρη.

Φυσικά, δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που έσπευσαν να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους σταρ, γράφοντας ότι απλά έχει μακριά δάχτυλα και με τα μακριά νύχια φαίνεται ακόμα πιο πολύ, η «ζημιά» όμως με τα υπόλοιπα σχόλια είχε γίνει ήδη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο .

Καιρός – Μαρουσάκης: Ξεκινά πρώτο ψυχρό κύμα – Έρχονται πυκνές χιονοπτώσεις και -20 βαθμοί Κελσίου

Έκρηξη σε συγκρότημα πολυκατοικίων στη Γλυφάδα

Τζώρτζης Μονογυιός: Βίαιος ο θάνατος του – Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας του

Survivor Spoiler: Τα δάκρυα του Βαλάντη και ξαφνικά…καβγάς για Κατσαούνη – Μυριέλλα



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version