31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Kate Hudson: Με τον 20χρονο γιο της στο fashion show του οίκου Max Mara στη Βενετία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Kate Hudson βρέθηκε στην επίδειξη μόδας του οίκου Max Mara στη Βενετία, συνοδευόμενη με το μεγαλύτερο από τα παιδιά της, τον Ράιντερ Ρόμπινσον.

Η 45χρονη ηθοποιός Kate Hudson και ο 20χρονος γιος της έδειχναν και οι δύο πολύ στιλάτοι φτάνοντας στην ιστορική πλατεία του Αγίου Μάρκου στη Βενετία, ώστε να παρακολουθήσουν το fashion show του ιταλικού οίκου.

Όπως πάντα, η Kate Hudson έδειχνε πολύ κομψή, φορώντας ένα μακρυμάνικο μαύρο φόρεμα με σκίσιμο που έφτανε στο ύψος του μηρού και τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Η Kate Hudson τόνισε τη μέση της με μια ασορτί ζώνη και συμπλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε baby blue απόχρωση, που έδιναν μια λάμψη στο μαύρο σύνολό της.

Από την άλλη, ο Ράιντερ, τον οποίο η Kate Hudson απέκτησε από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της Κρις Ρόμπινσον, επέλεξε ένα ασπρόμαυρο πουκάμισο σε gingham καρό μοτίβο, το οποίο φόρεσε με ένα λευκό T-shirt από μέσα και συνδύασε με μαύρο παντελόνι. Ο ίδιος συμπλήρωσε το look με ένα ζευγάρι κλειστά πέδιλα Birkenstock.

Η Kate Hudson είναι μητέρα τριών παιδιών. Πέρα από τον Ράιντερ έχει αποκτήσει έναν ακόμα γιο, τον Bingham, 12 ετών, τον οποίο απέκτησε από τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της, Matt Bellamy, και μια κόρη, τη Rani, η οποία είναι πέντε ετών, πατέρας της οποίας είναι ο αρραβωνιαστικός της, Danny Fujikawa.

Ωστόσο, με τον 20χρονο γιο της φαίνεται να τη δένει ένας ιδιαίτερος δεσμός. «Επειδή υποθέτω ότι ήμουν νέα όταν τον απέκτησα, μαζί του έχω μια διαφορετική σχέση από ό,τι με τα άλλα μου παιδιά. Οπότε με έχει δει σε όλες τις καλές μου στιγμές, τις κακές μου στιγμές, σε διαφορετικές σχέσεις» έχει τονίσει σε συνέντευξή της με το περιοδικό People.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό