13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Με 6ετή εγγύηση τα αυτοκίνητα της Mazda σε όλη την Ευρώπη

Ειδήσεις Ελλάδα

H Mazda προσφέρει πλέον εξαετή εγγύηση στα νέα αυτοκίνητα που πουλά σε 28 αγορές της Ευρώπης. Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα εκτεταμένης εγγύησης ισχύει για έξι χρόνια ή 150.000 χλμ. -όποιο έρθει πρώτο- και έγινε πρώτα διαθέσιμο πέρυσι στην Αυστρία και τη Γερμανία.
Στη συνέχεια, από τον Σεπτέμβριο του 2022 επεκτάθηκε σε Αλβανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρο, Τσεχία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Δημοκρατία της Ιρλανδίας, Κόσοβο, Μάλτα, Μολδαβία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία και Σλοβενία. Τώρα, το πρόγραμμα εγγύησης επεκτάθηκε στη Γαλλία, την Ελβετία και την Ιταλία.

Η εγγύηση της ιαπωνικής εταιρίας καλύπτει όλα τα προβλήματα κατασκευής και υλικών, ενώ αναλαμβάνει επίσης το κόστος επισκευής ή αντικατάστασης των επηρεαζόμενων εξαρτημάτων. Η Mazda ελπίζει ότι η δωρεάν εκτεταμένη εγγύηση θα βοηθήσει στη διατήρηση της πίστης των πελατών της, βελτιώνοντας περαιτέρω την εμπειρία ιδιοκτησίας στον κύκλο ζωής του αυτοκινήτου, σε όλη την Ευρώπη.
Εκτός από τη εξαετή εγγύηση, η Mazda προσφέρει 12 χρόνια αντιδιατρητική και τριετή εγγύηση διάβρωσης βαφής και επιφάνειας. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και τα plug-in υβριδικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα της συνοδεύονται από εγγύηση οκτώ ετών/160.000 χλμ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό