19.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Έγινε «50αρης» στην Ολλανδία ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ειδήσεις Ελλάδα

Σαν όνειρο είναι η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος για τον Βαγγέλη Παυλίδη, ο οποίος δεν λέει να σταματήσει να σκοράρει. Ο διεθνής επιθετικός, διανύει με διαφορά την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και είναι το βαρύ «πυροβολικό» της Άλκμααρ στην Ολλανδία. Μετά από 25 αγωνιστικές στην Eredivisie, ο 25χρονος βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ μαζί με τον Λουκ Ντε Γιονγκ, έχοντας 22 γκολ.

Απίστευτα νούμερα για τον Παυλίδη, ο οποίος σκόραρε και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του (10/03) με αντίπαλο την Εξέλσιορ. Ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε το δεύτερο γκολ της Άλκμααρ, η οποία επικράτησε άνετα με 4-0 και είναι στην 4η θέση του πρωταθλήματος, με μεγάλο στόχο την τρίτη θέση που θα δώσει ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Αυτό το γκολ σίγουρα θα έχει να το θυμάται ο Παυλίδης, μιας και ήταν το 50ο του τέρμα στην Eredivisie με την Άλκμααρ. Ένα ιστορικό ρεκόρ για τον ίδιο, το οποίο έχουν πετύχει άλλοι 5 ποδοσφαιριστές, ενώ έγινε ο τρίτος που το επιτυγχάνει αυτό τον αιώνα, μετά τους Κένεθ Πέρες και Μουνίρ Ελ Χαμνταουί.

Προφανώς η εξαιρετική φόρμα του 25χρονου κάνει και τον Πογέτ να χαμογελά, μιας και ο προπονητής της Εθνικής ξέρει ότι μπορεί να βασίζεται σε έναν φορμαρισμένο και ικανό επιθετικό για τα επόμενα παιχνίδια της Ελλάδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό