20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ξεσπά ο θείος του 39χρονου που σκοτώθηκε από ταύρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Θλίψη σκόρπισε, στην τοπική κοινωνία της Μυκόνου, η είδηση του τραγικού χαμού ενός 39χρονου ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο, σε επαρχιακό δρόμο του νησιού τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου.

Ο θείος του θύματος, μιλώντας στον Alpha, ξέσπασε περιγράφοντας το περιστατικό, καθώς όπως αναφέρει ο 39χρονος, ενώ περνούσε με το μηχανάκι του στον επαρχιακό δρόμο Χώρας – Ανω Μεράς βρέθηκε εν μέσω κοπαδιού που περνούσε το δρόμο και τράκαρε με τα ζώα. Μάλιστα, τα κέρατα ενός ταύρου χτύπησαν τον άτυχο άνδρα στην κοιλιά. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

«Πήγε σε μια επίσκεψη, σε μια γιορτή και γύρναγε σπίτι του. Οι συγκεκριμένες αγελάδες, υπάρχουν και πολλά άλλα ζώα που φεύγουν από τα χωράφια γιατί δεν υπάρχει περίφραξη, χαζεύουν μες τη μέση του δρόμου. Μάλλον αυτός που είναι υπεύθυνος για να ταΐσει τα ζώα άφησε ανοιχτές τις πόρτες… οι οποίες δεν είναι πόρτες, είναι ντιβάνια και τα έχουν βάλει στον δρόμο, εκεί στον φράχτη και βγήκαν τα ζώα και τράκαρε το παιδί, το έκανε κομμάτια» ανέφερε αρχικά ο θείος του 39χρονου.

Και πρόσθεσε: «Το τραύμα ήταν διαμπερές. Δεν αφήσαν τον αδερφό μου και τη νύφη μου να τον δουν. Είναι σημείο αυτό μες τον περιφερειακό τον δρόμο να έχεις δέκα ζώα; Χωρίς περίφραξη; Σ΄ αυτό το σημείο έχει άλλα δύο εκκλησάκια. Μάλλον χαμένες ψυχές».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό