14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Άκης Καλλινικίδης ανακοίνωσε ότι η 29η θα είναι η τελευταία σεζόν της καριέρας του

Ειδήσεις Ελλάδα

ELITE LEAGUE

ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
12.10.2023 | 18:47

INTIME SPORTS

Μετά από τρεις δεκαετίες στα παρκέ, ο Άκης Καλλινικίδης ανακοίνωσε ότι η φετινή θα είναι η αποχαιρετιστήρια σεζόν του στα παρκέ.

Ο Βινς Κάρτερ είναι ο ρέκορντμαν στο NBA, με 22 σεζόν στην κορυφαία μπασκετική λίγκα του κόσμου. Ντιρκ Νοβίτσκι, Κέβιν Γκαρνέτ, Κέβιν Γουίλις και Ρόμπερτ Πάρις ακολουθούν με 21, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μπαίνει επίσης στην 21η και σκοπεύει να τους προσπεράσει όλους, στα μέρη μας ωστόσο υπάρχει ένας μπασκετμπολίστας που διανύει την 29η (!!!) σεζόν της καριέρας του στα παρκέ, που θα είναι και η τελευταία όπως ο ίδιος ανακοίνωσε.

Ο λόγος για τον Άκη Καλλινικίδη, που σε ηλικία 46 ετών συνεχίζει με τη φανέλα της Μεγαρίδας στην Elite League και μάλιστα στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου έγραψε double-double με 10 πόντους και 10 ριμπάουντ σε 24:42. Ο Καλλινικίδης έγραψε την Τετάρτη (11/10) πως αυτή θα είναι η αποχαιρετιστήρια χρονιά του, μετά από μία πορεία που ξεκίνησε τη δεκαετία του 90 από τον Πανελλήνιο και συνεχίστηκε στον Τυφώνα, στο Αιγάλεω, στην ΑΕΚ, στο Ρέθυμνο, στον Αρκαδικό, στον Χολαργό, στον Οίακα Ναυπλίου και στην Νεανική Εστία Μεγαρίδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό