19.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

26χρονη κατήγγειλε μασέρ για 4 βιασμούς σε σπα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον βιασμό της από μασέρ στο σπα του ξενοδοχείου Ritz στο Παρίσι κατήγγειλε μια 26χρονη.

Σύμφωνα με το BFMTV, η νεαρή γυναίκα, στις 24 Ιανουαρίου, πέρασε την πόρτα του πόρτα του αστυνομικού τμήματος του Παρισιού, καταγγέλλοντας τον βιασμό της. Όπως υποστήριξε, είχε κλείσει συνεδρία μασάζ στο Ritz Club & Spa. Εκεί, ο μασέρ φέρεται να της έκανε για αρκετή ώρα μασάζ στο στήθος και εν συνεχεία τη βίασε τέσσερις φορές, ενώ ήταν ξαπλωμένη ανάσκελα.

Απέλυσαν τον μασέρ μετά την καταγγελία

Η 26χρονη έφυγε γρήγορα από το ξενοδοχείο και αποκάλυψε σε φίλους και συγγενείς τι συνέβη, ενώ αποφάσισε να υποβάλει καταγγελία λίγες ημέρες αργότερα.

«Η εισαγγελία του Παρισιού ενημερώθηκε για την καταγγελία», δήλωσε δικαστική πηγή στο BFMTV. «Οι προκαταρκτικές έρευνες για την κατηγορία του βιασμού έχουν ανατεθεί στην 1η περιφέρεια του τμήματος ποινικών ερευνών».

Όπως ανέφερε η πηγή, το Ritz συνεργάζεται με τις αρχές. Η διοίκηση του ξενοδοχείο ανέφερε, δε, ότι ο μασέρ «δεν ασκεί πλέον το επάγγελμα» του στο σπα.

Οι καταγγελίες έχουν προκαλέσει δημόσια κατακραυγή και έχουν εγείρει ερωτήματα σχετικά με τα μέτρα ασφάλειας που ισχύουν σε πολυτελή ξενοδοχεία. Το περιστατικό στο Ritz υπενθυμίζει ότι κανένα ίδρυμα, ανεξάρτητα από το κύρος ή την ιστορία του, δεν είναι απρόσβλητο στις μάστιγες της κακής συμπεριφοράς και της βίας. Καθώς προχωρά η έρευνα, πολλοί θα παρακολουθούν στενά για να δουν πώς αποδίδεται δικαιοσύνη και ποια μέτρα θα λάβουν το Ritz και παρόμοια ιδρύματα για να αποτρέψουν τέτοια περιστατικά στο μέλλον.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό