21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το ιατρικό δελτίο της 2ης ημέρας της 26ης αγωνιστικής

Ειδήσεις Ελλάδα

EUROLEAGUE

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
09.02.2024 | 12:00

Ο Κώστας Σλούκας
EUROKINISSI SPORTS

Η EuroLeague συνεχίζεται σήμερα (9/2) με την δεύτερη ημέρα της 26ης αγωνιστικής, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Τέσσερις αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της EuroLeague σήμερα (9/2) στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας της 26ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Αυτοί είναι οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Ερυθρός Αστέρας – Ζάλγκιρις Κάουνας (21:00, Novasports Start)Ο Ερυθρός Αστέρας θα παραταχθεί χωρίς τους Νίκολα Τόπιτς και Τρέι Τόμπκινς, ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία των Μίλος Τεόντοσιτς και Μπράνκο Λάζιτς. Η Ζάλγκιρις δεν θα έχει τον Καρόλις Λουκοσιόνας.

Παναθηναϊκός AKTOR – Φενέρμπαχτσε (21:15, Novasports Prime)Αμφίβολη είναι η παρουσία του Κώστα Σλούκα για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Η Φενέρμπαχτσε δεν θα έχει τους Νταϊσόν Πιέρ, Μετέκαν Μπίρσεν, Γίγκιτς Μεστόγλου και Ραούλ Νέτο.

Βίρτους Μπολόνια – Μονακό (21:30, Novasports 5)Η Βίρτους Μπολόνια δεν θα έχει τον Ντιβόντε Κάκοκ.Η Μονακό θα παραταχθεί πλήρης.

Μπαρτσελόνα – Άλμπα Βερολίνου (21:30, Novasports 4)Η Μπαρτσελόνα θα παραταχθεί χωρίς τον Ρίκι Ρούμπιο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Άλεξ Αμπρίνες και Μίκαελ Καϊσέντο.Η Άλμπα Βερολίνου θα στερηθεί των υπηρεσιών των Ζίγκα Σάμαρ και Λουίς Ολίντε, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιοχάνες Τίμαν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό