25.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Το SMS 23χρονου Αμερικανού που αγνοείται στο Ισραήλ μετά την επίθεση της Χαμάς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πατέρας ενός 23χρονου Αμερικανού πολίτη επιβεβαίωσε ότι ο γιος του είναι μεταξύ των αγνοούμενων, μετά την επίθεση ενόπλων της Χαμάς σε ρέιβ πάρτι. Ήταν από τα πρώτα σημεία, στα οποία χτύπησαν οι τρομοκράτες της Χαμάς και οι μαρτυρίες για τα όσα εκτυλίχθηκαν είναι σοκαριστικές.

O Χερς Γκόλντμπεργκ Πόλιν, που γεννήθηκε στην Καλιφόρνια και έχει διπλή υπηκοότητα (αμερικανική και ισραηλινή) έστειλε SMS στους γονείς του, στο οποίο έγραφε «Σας αγαπώ και Συγγνώμη», όπως δήλωσε ο πατέρας του στη Jerusalem Post.

Ο Γκόλντμπεργκ – Πόλιν, που ζούσε στο Ισραήλ από την ηλικία των 7 ετών, ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία τον Απρίλιο και εργαζόταν ως σερβιτόρος και νοσηλευτής έκτοτε.

«Θέλουμε απλά να τον δούμε να επιστρέφει σπίτι ασφαλής» δήλωσε ο πατέρας του στην εφημερίδα. Πιστεύει ότι είναι μεταξύ των απαχθέντων και όχι των νεκρών.

Το Τελ Αβίβ διεμήνυσε πως θα κάνει «τα πάντα» για την απελεύθερωση των αιχμαλώτων, που κρατούνται στη Γάζα και υπολογίζεται ότι είναι πάνω από 100. Πληροφορίες από το Κατάρ αναφέρουν ότι έχει ζητήσει μεταξύ άλλων και τη διαμεσολάβηση της Αιγύπτου, προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι σε πρώτη φάση τουλάχιστον τραυματίες και ηλικιωμένοι. Μεταξύ των αγνοουμένων είναι ακόμη και άτομα με αναπηρία.

Όλες οι εξελίξεις για τον πόλεμο που ξέσπασε στη Μέση Ανατολή από το naftemporiki.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό