16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

‘Η 23χρονη θα μπορούσε να φύγει ανά πάσα στιγμή, δεν είμαι βίαιος’

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ντάνι Άλβες στην κατάθεσή του στη δίκη για την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος μίας 23χρονης γυναίκας αρνήθηκε ότι πίεσε την καταγγέλλουσα, τονίζοντας ότι “θα μπορούσε να φύγει ανά πάσα στιγμή”. Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος, ο Εισαγγελέας και η υπερασπιστική γραμμή του.

Το βράδυ της Τετάρτης (7/2) ολοκληρώθηκε στο δικαστήριο της Βαρκελώνης η δίκη του Ντάνι Άλβες για την κατηγορίας της σεξουαλικής επίθεσης εις βάρος 23χρονης γυναίκας σε νυχτερινό κέντρο της Ισπανίας.

Στην κατάθεσή του ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής τόνισε ότι η γυναίκα “θα μπορούσε να φύγει ανά πάσα στιγμή”.

Θυμίζουμε ότι η Εισαγγελία ζήτησε κάθειρξη εννέα ετών για τον Άλβες, καθώς και να πληρώσει αποζημίωση ύψους 150.000 ευρώ στο φερόμενο ως θύμα, αλλά και 10ετή επιτηρήση.

Κατάθεση Άλβες

“Πρώτα ο σερβιτόρος έφερε δύο κορίτσια και μετά έφτασε η 23χρονη κι οι φίλοι τους. Η συζήτηση άρχισε, αρχίσαμε να χορεύουμε, να μιλάμε, τους πλησίασα αλλά με σεβασμό. Άρχισε να χορεύει πιο κοντά μου, έκανε twerking κι αρχίσαμε να νιώθουμε πιο οικεία”.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι η γυναίκα άγγιξε τα γεννητικά του όργανα την ώρα που έκαναν twerking κι ότι εκείνη τη στιγμή του είπε να πάει στην τουαλέτα. “Μου είπε ναι”, είπε ο Άλβες.

“Της είπα να πάει πρώτα στην τουαλέτα και να μπει μετά. Πήγα και περίμενα λίγο, νόμιζα ότι δεν θα έρθει. Ήμουν έτοιμος να φύγω όταν είδα ότι έμπαινε. Άρχισε να μου ξεκουμπώνει το παντελόνι, τη βοήθησα. Άρχισε να μου κάνει στοματικό και μετά ανέβηκε από πάνω μου. Θα μπορούσε να φύγει ανά πάσα στιγμή.

Την έπιασα από τη μέση και όταν πήγα να εκσπερματώσω προσπάθησα να το κάνω έξω από τα γεννητικά της όργανα. Της είπα ότι δεν ήθελα να βγούμε μαζί έξω. Δεν είμαι βίαιος άντρας, δεν της άρπαξα καθόλου τα μαλλιά”.

Ο 40χρονος πρόσθεσε ότι φεύγοντας από το νυχτερινό κέντρο δεν είδε τα κορίτσια στην πόρτα κι επέστρεψε στο σπίτι, ενώ δήλωσε ότι έμαθε για την καταγγελία την επόμενη μέρα από μια είδηση στον Τύπο.

“Μου έστειλαν τη δήλωση ότι με κατηγορούσαν”, είπε δακρυσμένος. “Πλήρωσα 150.000 ευρώ ως αποζημίωση, αλλά καταστράφηκα, γιατί με αυτό έληξαν όλα τα συμβόλαιά μου.

Είχα δύο λογαριασμούς κι έναν κοινό με τη γυναίκα μου. Όταν πλήρωσα τις 150.000 μού έμειναν 50.000. Οι λογαριασμοί μου κατασχέθηκαν στη Βραζιλία από το Υπουργείο Οικονομικών’.

Τι είπε ο Εισαγγελέας

Ο εισαγγελέας τόνισε ότι η κατάθεση του Άλβες επιβεβαιώνει την εκδοχή του θύματος και όχι τη δική του, κάνοντας αναφορά στις πολλές και διαφορετικές εκδοχές που έχει δώσει ο Βραζιλιάνος εδώ και μήνες.

“Έχει δώσει τόσες καταθέσεις που έχουμε ήδη χάσει. Σήμερα μας είπε ότι ήταν μεθυσμένος. Πιστεύω ειλικρινά ότι όλη αυτή η σειρά εκδοχών οφείλεται στο ότι ένιωσε ότι δεν θα τιμωρηθεί.

Ήρθε στο ανακριτικό δικαστήριο εξαιρετικά ήρεμος. Οι αλλαγές των εκδοχών του ήταν εντυπωσιακές. Ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Δεν το έκανε γιατί εκείνη δεν ήταν πρόθυμη να έχει σεξουαλικές επαφές που ήθελε”, είπε σχετικά με την επιλογή του να πάει στην τουαλέτα και προσθέτει, σχετικά με τη συναίνεση:

“Γιατί δεν είπαν αντίο; Και γιατί έκλαιγε στον διάδρομο; Και τώρα προσθέτει ότι ήταν μεθυσμένος. Ότι ήταν πολύ μεθυσμένος εκείνο το βράδυ. Δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο που να επιβεβαιώνει ότι ήταν μεθυσμένος. Είναι εντελώς αδύνατο να πω ότι ήταν μεθυσμένος”.

Υπεράσπιση Ντάνι Άλβες

“Αν δεν ήξερε ποιος ήταν, πώς και προσπάθησε να βγάλει φωτογραφίες πριν χορέψει με τον Ντάνι Άλβες;”. Στη συνέχεια, επιμένει ότι καμία εικόνα από τις κάμερες ασφαλείας δεν επιβεβαιώνει αυτό που υποστήριξε το φερόμενο ως θύμα.

“Κανείς από αυτούς δεν αποφεύγει την επαφή με τον Άλβες, όπως διαβεβαίωσαν κατά τη διάρκεια αυτής της δίκης. Αντίθετα, χόρευαν πολύ στενά, εξέφραζαν ενδιαφέρον και αμοιβαία έλξη τους. Η καταγγέλλουσα έβαλε το χέρι της στα γεννητικά όργανα του Άλβες.

Η κάμερα δείχνει ότι η τοποθέτηση του χεριού της στο σημείο εκείνο είναι εθελοντική. Ο Άλβες της ζήτησε μετά να συνεχίσει στο μπάνιο. Η καταγγέλλουσα ανέφερε σε αυτό το δωμάτιο δεν φιλήθηκαν, ωστόσο η αστυνομία δήλωσε τους είπε ότι είχαν φιληθεί.

Η καταγγέλλουσα αρνήθηκε ότι έκανε στοματικό όταν τρεις ώρες αργότερα βρέθηκε DNA στο στόμα της, το οποίο επιβεβαιώνει ότι συνέβη, όπως είπε ο πελάτης μου”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό