21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 22ο Summer Camp του Ολυμπιακού – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα ακόμη καλοκαίρι όπου εκατοντάδες παιδιά είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη και να προπονηθούν στα γήπεδα όπου βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας και να ξεναγηθούν στους χώρους των εγκαταστάσεων. Την Παρασκευή 07/07, ολοκληρώθηκε το 22ο Summer Camp του Ολυμπιακού, στο οποίο έλαβαν μέρος εκατοντάδες παιδιά.

Συγκεκριμένα, 200 παιδιά ήταν στο Ρέντη για μία εβδομάδα και προπονήθηκαν στις «ερυθρόλευκες» εγκαταστάσεις, έχοντας τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες, να μάθουν αρκετά νέα πράγματα, αλλά παράλληλα και να διασκεδάσουν.

Τη μία αυτή εβδομάδα, τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν προπόνηση της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές και να φωτογραφηθούν με κάποιους απ’ αυτούς, όπως επίσης να πάρουν και αυτόγραφα. Προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες των κόουτς τόσο από τα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας του Ολυμπιακού, όσο όμως και από προπονητές του δικτύου των «ερυθρόλευκων» σχολών. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι κόουτς του camp αξιολόγησαν και τα παιδιά που έλαβαν μέρος και τους ανέλυσαν ποια στοιχεία θα πρέπει να δυναμώσουν για να εμφανιστούν ακόμη καλύτεροι στο επόμενό τους ραντεβού στο Ρέντη με την ακαδημία και τις σχολές του Ολυμπιακού!

Παιδιά απ’ όλο τον κόσμο

Δεκάδες παιδιά που έλαβαν μέρος στο Summer Camp του Ολυμπιακού, προήλθαν από το εξωτερικό. Ταξίδεψαν από τις χώρες τους στην Ελλάδα, προκειμένου να συμμετάσχουν στην εκδήλωση θεσμό της ακαδημίας του Θρύλου.

Συγκεκριμένα, παιδιά ταξίδεψαν από Αμερική, Αυστραλία, Καναδά, Μολδαβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αίγυπτος, Νότια Αφρική, Νορβηγία, Αγγλία και Δανία, έτσι ώστε να δώσουν το «παρών» στο Ρέντη και να προπονηθούν με το σήμα του Ολυμπιακού στο στήθος και να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τους προπονητές του συλλόγου.

Όπως φυσικά στο Ρέντη ήταν και παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα, καθώς χαρακτηριστικό είναι πως ένα από τα παιδιά ταξίδεψε από τη Ροδόπη για να είναι αυτήν τη μία εβδομάδα στο Summer Camp του Ολυμπιακού.

Ειδικές βραβεύσεις και τελετή λήξης

Την Παρασκευή 07/07 ήταν η τελευταία ημέρα του «ερυθρόλευκου» Summer Camp του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Τα παιδιά προπονήθηκαν για τελευταία φορά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο καλοκαίρι στο νέο Summer Camp του Θρύλου!

Την τελευταία ημέρα μαζί με τα παιδιά ήταν και η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς, Σταυρούλα Αντωνάκου, η οποία ως αθλήτρια του πόλο έχει κατακτήσει με το σκουφάκι του Ολυμπιακού πρωταθλήματα Ελλάδας, ενώ με την εθνική Ελλάδας είναι Ολυμπιονίκης στο Πεκίνο το 2008 και έχει πάρει το χρυσό μετάλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2011 στη Σανγκάη.

Υπήρξαν παιδιά από το Summer Camp τα οποία βραβεύτηκαν από τους προπονητές και συγκεκριμένα ήταν οι Iordachescu Dragos, Παπαδόπουλος Οδυσσέας, Ζησόπουλος Αθανάσιος, Habib Abdul, Μπιντέλα Αλεξάνδρα, Δημητριάδη Ελένη, Σταυρουλάκης Ιάσωνας, Λιαδάκης Ραφαήλ. Στην τελευταία τους προπόνηση χειροκρότησαν όλοι μαζί στα γήπεδα του Ρέντη, για να επιβραβεύσουν τις δικές τους προσπάθειες όλες αυτές τις ημέρες και δείχνοντας οι μικροί μας φίλοι την ικανοποίησή τους για τα όσα έζησαν στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό