20.9 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Οικονόμου μετά τη σύλληψη 21χρονου για ρίψη κροτίδας: Μηδενική ανοχή στη βία

Ειδήσεις Ελλάδα

“Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εγρήγορση και υλοποιεί εντατικά το σχεδιασμό της, τόσο στο επίπεδο της πρόληψης και της επιτήρησης όσο και σε εκείνο της καταστολής”

Στη σύλληψη από την αστυνομία, 21χρονου οπαδού που πέταξε κροτίδα στο ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στο γήπεδο «Καραϊσκάκη», με συνέπεια τον τραυματισμό του παίκτη των «πρασίνων» Χουάνκαρ, αναφέρθηκε με ανάρτησή του στα social media ο Γιάννης Οικονόμου. 

Όπως επισημαίνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, «ο υπαίτιος εντοπίστηκε, σε σύντομο επιχειρησιακά χρονικό διάστημα, και παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη».

«Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εγρήγορση και υλοποιεί εντατικά το σχεδιασμό της, τόσο στο επίπεδο της πρόληψης και της επιτήρησης όσο και σε εκείνο της καταστολής. Ανυποχώρητα και με μηδενική ανοχή» ξεκαθαρίζει ο υπουργός.

Η ανάρτηση του Γιάννη Οικονόμου

«H @hellenicpolice, με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα, ταυτοποίησε τον 21χρονο που έριξε κροτίδα στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης”. Ο υπαίτιος εντοπίστηκε, σε σύντομο επιχειρησιακά χρονικό διάστημα, και παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη.

»Η ΕΛ.ΑΣ., συντονισμένα και οργανωμένα, διαλευκάνει κάθε πράξη ανομίας και παραβατικότητας, δρώντας με βάση τη νομιμότητα και στοχεύοντας στην προστασία του πολίτη από κάθε μορφή παραβατικότητας.

»H πρόκληση βίας στα γήπεδα, αλλά και έξω από αυτά, τις ημέρες των αθλητικών γεγονότων ή και άλλες, βρίσκει πεδίο ακόμη και σε μικρές ηλικίες και αποτελεί πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

»Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εγρήγορση και υλοποιεί εντατικά το σχεδιασμό της, τόσο στο επίπεδο της πρόληψης και της επιτήρησης όσο και σε εκείνο της καταστολής. Ανυποχώρητα και με μηδενική ανοχή». 

H @hellenicpolice με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα, ταυτοποίησε τον 21χρονο που έριξε κροτίδα στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης”. Ο υπαίτιος εντοπίστηκε, σε σύντομο επιχειρησιακά χρονικό διάστημα, και παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη.

Η… https://t.co/X5ag9vaDLl

— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) November 7, 2023

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό