18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μία 21χρονη έχασε τη ζωή της- Δέχθηκε επίθεση σε δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο

Ειδήσεις Ελλάδα

Στα χέρια των γερμανικών αρχών βρίσκεται ένας 30χρονος Αμερικανός που κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε δύο νεαρές γυναίκες  με αποτέλεσμα η μία να χάσει την ζωή της.

Η επίθεση έλαβε χώρα κοντά σε ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της Γερμανίας, το κάστρο Νοϊσβανστάιν, στη Βαυαρία.

Το θύμα, μία 21χρονη Αμερικανίδα, είχε πάει για πεζοπορία την Τετάρτη με τη φίλη της, μια 22χρονη επίσης Αμερικανίδα. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο γυναίκες συνάντησαν τον 30χρονο κοντά στη γέφυρα Marienbrücke. Ο 30χρονος φαίνεται να τις έπεισε να τον ακολουθήσουν σε ένα κρυφό μονοπάτι που φημίζεται για τη θέα που δίνει στο κάστρο.

Αφού οδήγησε τις γυναίκες στο μονοπάτι, ο άνδρας «επιτέθηκε σωματικά» στην 21χρονη γυναίκα, σύμφωνα με την αστυνομία. Στη συνέχεια, ο άνδρας προσπάθησε να πνίξει την 22χρονη γυναίκα και την έσπρωξε σε μια απότομη πλαγιά αφού εκείνη παρενέβη για να βοηθήσει τη φίλη της.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο άνδρας προσπάθησε στη συνέχεια να διαπράξει σεξουαλική επίθεση κατά του 21χρονου θύματος. Στη συνέχεια την έσπρωξε κάτω από την πλαγιά, με αποτέλεσμα να πέσει περίπου 50 μέτρα κάτω από τη φίλη της.

Οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν από την υπηρεσία διάσωσης Füssen το απόγευμα της Τετάρτης, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι υπηρεσίες διάσωσης μετέφεραν την 21χρονη στο νοσοκομείο, όπου αργότερα πέθανε. Η φίλη της μπόρεσε να μιλήσει όταν εντοπίστηκε από τους διασώστες και μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό