20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Θρήνος στην κηδεία του 20χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε λίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία του 20χρονου Γιάννη-Εμμανουήλ Στεργίου, στον Ιερό Ναό της Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών.

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο “αντίο” στον νεαρό ο οποίος έχασε τη ζωή του μέσα όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε με τον 19χρονο Γιώργο Παπαδόπουλο συγκρούστηκε με ΙΧ αργά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Λόγω της μεγάλης του αγάπης για τις μηχανές, φίλοι του πήγαν με τις δικές τους έξω από τον ιερό ναό.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Η μηχανή κινούταν με μεγάλη ταχύτητα επί της εθνική οδού Πατρών-Αθηνών στο ύψος της Αρέθα με κατεύθυνση την Πάτρα, όταν έπεσε σε διερχόμενο Ι.Χ.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης σκοτώθηκε ακαριαία τόσο ο 20χρονος Γιάννης Στεργίου, που οδηγούσε τη μηχανή, όσο και ο συνεπιβάτης του ο 21χρονος Γιώργος Παπαδόπουλος.

Παρά το γεγονός ότι οι διασώστες έφτασαν άμεσα στο σημείο δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα, οι δύο νεαροί είχαν ήδη καταλήξει.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη μοιραία σύγκρουση

Στη δημοσιότητα ήρθε και βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος.

Στα πλάνα που δημοσιεύει το Ionian από τη μοιραία σύγκρουση στην Εθνική οδό Πατρών – Αθηνών στο ύψος της Αρέθα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο των δύο νέων παιδιών, φαίνεται πως έχουν περάσει απόλυτα νόμιμα με πράσινο.

Συγκεκριμένα, στο οπτικό υλικό φαίνεται η μηχανή με τα δύο παιδιά να τρέχει σε ευθεία γραμμή, με μεγάλη ταχύτητα στο ρεύμα προς Πάτρα και να καρφώνεται πάνω στο αυτοκίνητο που έχει στρίψει και έχει φύγει από το φανάρι παρανόμως.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό