23.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Θάνατος 20χρονης δοκίμου: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της – «Καμία μανούλα να μην το βιώσει αυτό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Έκληση να γίνουν όσο πιο γρήγορα οι ιστολογικές εξετάσεις ώστε να διαλευκανθεί η αιτία του θανάτου του παιδιού της, έκανε η μητέρα της 20χρονης δοκίμου που έχασε τη ζωή της έπειτα από εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ινδία.

Συγκλονίζει η μητέρα της 20χρονης δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού η οποία έχασε τη ζωή της έπειτα από ασθένεια που παρουσίασε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού ταξιδιού στην Ινδία.

Ένα μήνα μετά το τραγικό συμβάν, η οικογένεια της 20χρονης αναζητά απαντήσεις για την αιτία θανάτου της 20χρονης και όπως λέει η μητέρα της, αναμένενουν τα αποτελέσματα ιστολογικών εξετάσεων.

«Περιμένουμε κάποιες ιστολογικές. Κάνω έκκληση να γίνουν όσο πιο γρήγορα γιατί δεν μπορούμε να ζούμε με το γιατί πέθανε το παιδί μας», δήλωσε αρχικά η κυρία Μαρία μιλώντας στο MEGA.

«Ένα 20χρονο αγγελούδι. Θέλουμε την αιτία και εάν βρεθεί μήπως μπορέσουμε να βοηθήσουμε και άλλα παιδιά ώστε καμία μανούλα να μην βιώσει αυτό που βιώνω εγώ. Πήγαινε καλύτερα και όλοι περιμέναμε να γυρίζει πίσω στο νησί μας κάτι έγινε όμως που άλλαξε όλη την πορεία με την ασθένειά της», ανέφερε συντετριμμένη.

Η 20χρονη δόκιμη πλοίαρχος επέβαινε σε δεξαμενόπλοιο ως μέλος πληρώματος σε ταξίδι στην Ινδία. Έπειτα από την ασθένεια που παρουσίασε, μεταφέρθηκε στην Ελλάδα, μαζί με ιατρικό συνοδό, σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και στη συνέχεια σε νοσοκομείο, όπου και απεβίωσε στις 17 Σεπτεμβρίου.

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό