21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Αποθέωση και πάρτι στο ΟΑΚΑ για τη 2η θέση

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια της Euroleague ο Παναθηναϊκός AKTOR. Οι «πράσινοι» υποδέχθηκαν την Άλμπα Βερολίνου για την 34η και τελευταία αγωνιστική. Μπορεί να ζορίστηκαν σε μεγάλο μέρος του αγώνα, ωστόσο στο τέλος πανηγύρισαν τη νίκη με 84-75, σε ένα παιχνίδι που ο Κέντρικ Ναν ήταν εντυπωσιακός.

Μία νίκη η οποία εξασφάλισε στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Παναθηναϊκός AKTOR ουσιαστικά πέτυχε τον πρώτο του μεγάλο στόχο μέσα στη σεζόν, ο οποίος ήταν η τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας στα play off της Euroleague. Η δεύτερη θέση σημαίνει ότι η ελληνική ομάδα θα βρει στον δρόμο της έναν σύλλογο από τις χαμηλές θέσεις της δεκάδας και θα έχει τον ρόλο του φαβορί.

Όπως σε κάθε ματς στο ΟΑΚΑ, έτσι και σε αυτό με την Άλμπα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR φρόντισε να βγάλει ένα βίντεο με την παρακάμερα του αγώνα. Προφανώς το γήπεδο είχε χιλιάδες φιλάθλους, οι οποίοι αποθέωσαν Αταμάν και παίκτες, ενώ το κλίμα μετά τη νίκη ήταν κάτι παραπάνω από εορταστικό, με τους «πράσινους» να γίνονται ένα με τον κόσμο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό