18.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Γυναικοκτονία 17χρονης: Ο πατέρας της Νικολέτας μιλάει δημόσια: «Ποιος θα την φέρει πίσω; θα την φέρει πίσω κανένας;»

Ειδήσεις Ελλάδα

Κυριακή 07 Αυγούστου 2022, 16:00

 

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου ο 22χρονος Πακιστανός σύντροφος της 17χρονης Νικολέττας, η οποία δολοφονήθηκε άγρια στο σπίτι της στο Περιστέρι. Ο νεαρός άνδρας βρίσκεται από το πρωί στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. αφού συνελήφθη στα Σκόπια όπου είχε διαφύγει μετά τη δολοφονία της συντρόφου του.

Ο ίδιος μάλιστα ομολόγησε προφορικά στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τη 17χρονη Νικολέτα μετά από καυγά που είχαν, δίχως όμως να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες. Το απόγευμα του Σαββάτου ο πατέρας της άτυχης, Νικολέτας μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων δήλωσε πως όλη η οικογένεια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Είναι μια ανακούφιση αλλά δεν παύει να έχει φύγει. Ποιος θα την φέρει πίσω; θα την φέρει πίσω κανένας; Για εμένα είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι, μια μικρή ψυχή αδικοχαμένη. Αν τον είχα μπροστά μου, θα του έλεγα ντροπή. Όταν λες σε έναν άνθρωπο ότι τον αγαπάς μετά του φέρεσαι έτσι; Πώς γίνεται αυτό; Τι σόι αγάπη είναι αυτή;», είπε αρχικά ο πατέρας της 17χρονης.

Στη συνέχε δήλωσε: «Μέχρι το πρωί έβλεπα φωτογραφίες και βίντεο που ήμασταν όλοι μαζί με τα παιδιά. Ήταν ευτυχισμένη, χαρούμενη, μόνο έτσι όπως γελάει, το χαμόγελό της. Τα βίντεο, της ιστορίες μας. Έχω άλλα τρία παιδιά από πίσω τώρα, δεν σκέφτομαι τίποτα απολύτως. Τώρα θα κοιτάξω να δω πως θα συμαζευτούν τα παιδιά μου. Τα παιδιά είναι ράκος» 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram   

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό