21 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ταυτοποιήθηκε Ρώσος μαφιόζος – Ο 16χρονος στα Καλύβια, η σύνδεση με Greek Mafia

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας 43χρονος, ο οποίος σύμφωνα με τις Αρχές είναι σεσημασμένος Ρώσος μαφιόζος, είναι ο δράστης του πυροβολισμού με στόχο έναν 16χρονο μαθητή. Πρόκειται για το περιστατικό που σημειώθηκε τον Μάρτιο του 2023 στα Καλύβια Θορικού.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η φωτογραφία του είχε βρεθεί στο κινητό του δολοφονημένου Βασίλη Ρουμπέτη ή «Ράμπο», με πληροφορίες να κάνουν λόγο για εμπλοκή του στη συμμορία των «τσιγαράδων» που ταυτοποιήθηκε για υποθέσεις δολοφονίας μελών της επονομαζόμενης Greek Mafia.

Οι αστυνομικοί μάλιστα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο «Ράμπο» να είχε υποψίες ότι το άτομο αυτό είχε κάποια σχέση με την εκτέλεση του Γιάννη Σκαφτούρου και γι’ αυτόν το λόγο να τον είχε βάλει στο μικροσκόπιο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., για τη διερεύνηση της υπόθεσης αξιοποιήθηκαν στοιχεία και δεδομένα που συλλέχθηκαν από τον χώρο του εγκλήματος και σε συνδυασμό με μαρτυρικές καταθέσεις αλλά και ειδικές ανακριτικές πράξεις, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του κατηγορουμένου.

Μέχρι στιγμής, πάντως, ο 43χρονος μαφιόζος δεν έχει εντοπιστεί και εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει διαφύγει από την Ελλάδα προς το εξωτερικό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό