19 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Άγρια δολοφονία 15χρονης στη Ρωσία: Την βίασαν και την έλουσαν με καυστικό υγρό

Ειδήσεις Ελλάδα

Η άτυχη κοπέλα έπεσε θύμα βιασμού και στη συνέχεια οι δράστες την πέταξαν γυμνή σε γραμμές τρένου, ενώ όπως διαπιστώθηκε είχαν ρίξει στο κορμί της καυστικό υγρό. 

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες του εγκλήματος με θύμα μια 15χρονη από τη Ρωσία και δράστη έναν 16χρονο τουλάχιστον.

Η άτυχη κοπέλα έπεσε θύμα βιασμού και στη συνέχεια οι δράστες την πέταξαν γυμνή σε γραμμές τρένου, ενώ όπως διαπιστώθηκε είχαν ρίξει στο κορμί της καυστικό υγρό. 

Η φρίκη που έζησε η Γιάροσλαβ Σίκοβα στο Περμ της Ρωσίας αποκαλύφθηκε όταν οδηγός τρένου είδε το σώμα της πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Girl, 15, is brutally raped then dumped naked on railway tracks by killer who doused her with inflammable liquid and set her on fire in Russia https://t.co/dCfR9tLJE5 pic.twitter.com/VOPX0WuEH3

— Daily Mail US (@DailyMail) July 18, 2023

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης ή οι δράστες είχαν αφήσει το κορίτσι στις γραμμές του τρένου για να πεθάνει.

Η 15χρονη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου άντεξε για 10 ημέρες πριν να καταλήξει, καταφέρνοντας στο διάστημα αυτό να κατονομάσει τον δολοφόνο της.

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ο 16χρονος Σεργκέι Μινιάζεφ, η μητέρα του οποίου είναι σωφρονιστικός υπάλληλος και ο πατέρας του αστυνομικός, ενώ εξετάζονται ως ύποπτοι άλλα δύο νεαροί.

Ο οδηγός του τρένου που είδε πρώτος την 15χρονη περιέγραψε ότι «είχαν αφήσει το κορίτσι διαγώνια στις γραμμές. Υπήρχε πολύ αίμα. Ήταν τελείως γυμνή και φορούσε μόνο τις κάλτσες της. Όλο το κεφάλι της ήταν καλυμμένο με αίμα. Το είχαν χτυπήσει στις γραμμές»

Αυτό που παρατήρησε, επίσης, ο οδηγός του τρένου είναι ότι είχε καυστικό υγρό στο στόμα και στην γεννετήσια περιοχή. «Αυτός ή αυτοί που τη χτύπησαν ήθελαν να ξεφορτωθούν τα βιολογικά τους ίχνη. Είχε εγκαύματα στο κορμί της, στα χέρια και τα πόδια. Το δέρμα της ξεφλούδιζε όταν τη βάλαμε στο φορείο» πρόσθεσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 15χρονης η κόρη του το μοιραίο βράδυ είχε επιστρέψει από πάρτι στο σπίτι του 16χρονου αλλά, άγνωστοι γιατί, χωρίς να ενημερώσει τους γονείς της, βγήκε ξανά από το σπίτι από το παράθυρο του δωματίου της.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό