13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ρέθυμνο: Γέννησε 14χρονο κορίτσι σε νοσοκομείο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα ανήλικο κορίτσι γέννησε στο Ρέθυμνο και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωρό. Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις…

Σοκ με υπόθεση που χειρίζεται η αστυνομία στο Ρέθυμνο και αφορά μία ανήλικη από την Βουλγαρία, η οποία γέννησε ένα υγιές μωρό σε νοσοκομείο της πόλης. Το 14χρονο κορίτσι διαμένει, με την Βουλγάρα μητέρα της και τον Ρουμάνο πατριό της, στην πόλη τα τελευταία χρόνια. Οι γιατροί ειδοποίησαν την αστυνομία και ήδη έγιναν τρεις συλλήψεις. Με τα άτομα που κατηγορούνται να δίνουν τις δικές τους εξηγήσεις, σε μια υπόθεση που προβληματίζει έντονα τις Αρχές.

Οι πληροφορίες του neakriti.gr, αναφέρουν ότι φόρεσαν χειροπέδες τρία ενήλικα άτομα Ρουμανικής υπηκοότητας, οι οποίοι κατηγορούνται για σεξουαλική επαφή με την 14χρονη Βουλγάρα. Η ανήλικη επισκέφτηκε με την μητέρα της ιδιώτη γυναικολόγο, καθώς αντιμετώπιζε ανωμαλία με την περίοδό της.

Εκείνος διαπίστωσε ότι κυοφορεί και μάλιστα ότι βρίσκεται στον έβδομο μήνα. Την παρέπεμψε στον νοσοκομείο. Ακολούθως η 14χρονη με την μητέρα της πήγαν στο νοσοκομείο, όπου εκεί οι γιατροί ανάλαβαν να την παρακολουθήσουν. Πριν από μερικές ημέρες το ανήλικο κορίτσι έφερε στον κόσμο ένα υγιές μωρό.

Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ωστόσο ότι δεν υπήρχε πατέρας και άμεσα ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές. Από την προανάκριση, προέκυψε ότι η 14χρονη είχε τους προηγούμενους μήνες σχέση με δύο ενήλικους άντρες (τον 44χρονο και τον 48χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν), οι οποίοι μάλιστα φέρονται να έχουν ομολογήσει πως όντως είχαν σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη και μάλιστα αυτό, όπως είπαν, ήταν γνωστό στους γονείς της.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατηγορείται και ο 46χρονος πατριός της ανήλικης, ο οποίος επίσης συνελήφθη για τον ίδιο λόγο.

Με την υπόθεση να οδηγείται στην Δικαιοσύνη και τους δύο άντρες να οδηγούνται στον ανακριτή, ο ένας εκ των δύο (ο 48χρονος), φέρεται να έχει πει πως εάν διαπιστωθεί ότι το παιδί είναι δικό του, θα το αναγνωρίσει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό