12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14χρονη στην Ηλεία έχασε γονείς, παππού και θείο που τη φρόντιζε

Ειδήσεις Ελλάδα

Απανωτά χτυπήματα της μοίρας έχει δεχθεί ένα κορίτσι μόλις 14 ετών από ένα ημιορεινό χωριό κοντά στον Πύργο της Ηλείας καθώς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχασε και τους δύο γονείς της ξαφνικά.

Σαν να μην έφτανε αυτό, την Πέμπτη πέθανε και ο θείος της 14χρονης, ο οποίος είχε γίνει μάνα και πατέρας μαζί και είχε αναλάβει την κηδεμονία της.

Την τραγική ιστορία της 14χρονης παρουσιάζει το patrinews: ξεκινά με τον χαμό του πατέρα της, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο χωράφι του που είχε πάει για τις αγροτικές του εργασίες. Μερικά χρόνια μετά, η μικρή έχασε ξαφνικά και τη μητέρα της. Μάλιστα τη μοιραία εκείνη νύχτα που έφυγε από τη ζωή, κοιμόντουσαν στο ίδιο κρεβάτι. Η ζωή της άλλαξε για πάντα, με τον παππού της και τον θείο της να αναλαμβάνουν από κοινού να τη φροντίσουν και να τη μεγαλώσουν.

Όμως η μοίρα συνέχισε να παίζει απάνθρωπο παιχνίδι: λίγο καιρό αργότερα της χτύπησε ξανά την πόρτα και πήρε από κοντά της και τον παππού της. Κι όμως, το δράμα του κοριτσιού δεν σταμάτησε εδώ. Την Παρασκευή, το 14χρονο κορίτσι έπρεπε να βρει δύναμη και κουράγιο για να αποχαιρετήσει και τον θείο της, αδελφό της μητέρας της, ο οποίος «έσβησε» στον ύπνο του… Ο 50χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο ίδιο του το σπίτι από συγγενικό του πρόσωπο, το πρωί της Πέμπτης (14/3). Ο ίδιος άμεσα κάλεσε σε βοήθεια ειδοποιώντας το ΕΚΑΒ. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο «Ανδρέας Παπανδρέου», όμως ήταν ήδη πολύ αργά, αφού εκεί οι γιατροί, απλά, διαπίστωσαν το θάνατό του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό