14.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ρέιντζερς: 14χρονα παιδιά αποδοκίμασαν ρατσιστικά τον Καμαρά ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Απίστευτο κι όμως αληθινό… Παιδιά από σχολεία στα οποία μοιράστηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Σπάρτα Πράγας – Ρέιντζερς αποδοκίμαζαν τον Γκλεν Καμαρά των «διαμαρτυρόμενων» λόγω της ιστορίας με την ρατσιστική επίθεση από τον Κουντέλα!

Τρομερά πράγματα στην Πράγα, βάσει και των ισχυρισμών των ανθρώπων της Ρέιντζερς αλλά και του νομικού εκπροσώπου του Γκλεν Καμαρά, Ααμέρ Ανουάρ.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι άνθρωποι της Ρέιντζερς, περί τα 10.000 παιδιά, που δεν ξεπερνούσαν την ηλικία των 14 ετών, αποδοκίμαζαν έντονα τον Καμαρά σε κάθε επαφή του με τη μπάλα λόγω της ιστορίας με τον Κουντέλα!

Ο Φινλανδός μέσος είχε καταγγείλει τον ποδοσφαιριστή της Σλάβια Πράγας για ρατσιστική επίθεση στο παιχνίδι του Europa League την περασμένη σεζόν και είχε προκαλέσει την τιμωρία των 10 αγωνιστικών στον ποδοσφαιριστή των Τσέχων.

Τώρα, ο Καμαρά φέρεται να έγινε στόχος των μικρών παιδιών απλά και μόνο επειδή θέλησε να νικήσει η ανθρωπιά απέναντι στις διακρίσεις!

Για την ιστορία, η Ρέιντζερς ηττήθηκε 1-0 από την Σπάρτα με γκολ του Χάνκο από το 29′, ενώ, ο Καμαρά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 74΄.

Το ματς είχε διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της Σπάρτα για ρατσιστικές εκφράσεις προς τον Τχουαμένι της Μονακό τον Αύγουστο!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό