21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σοκ στην Αργεντινή: 13χρονος μπήκε σε καταψύκτη και πέθανε

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός 13χρονου αγοριού στην Κόρντομπα της Αργεντινής, ο οποίος έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του όταν μπήκε σε καταψύκτη.

Η αστυνομία ερευνά το κινητό του Τόγκο Ισμαήλ προσπαθώντας να ανακαλύψει τι μπορεί να ώθησε τον έφηβο να μπει αργά τη νύχτα στον καταψύκτη: Ανταποκρίθηκε ο 13χρονος σε κάποιο challenge στα social media; Προσπαθούσε με μια παράλογη επίδειξη θάρρους να προσελκύσει πάνω του την προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Μια δεύτερη θεωρία είναι ότι ο έφηβος ίσως ήθελε να δροσιστεί, αφού αυτή την περίοδο στην Κόρντομπα επικρατεί καύσωνας με τον υδράργυρο να έχει εκτοξευτεί πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου.

«Δεν μπορώ να κατανοήσω αυτό που συνέβη. Μάλλον θα οφείλεται στην ανυπόφορη ζέστη», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του 13χρονου, Μπελέν στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο ElDoce.

Όπως είπε, ο γιος της είχε επιστρέψει το βράδυ από αγώνα ποδοσφαίρου στο σπίτι και πήγε στο δωμάτιό του για να ξαπλώσει.

Στη διάρκεια της νύχτας η μητέρα και η γιαγιά του 13χρονου ξύπνησαν λόγω της αφόρητης ζέστης και από τις μύγες. Οι δύο γυναίκες απόρησαν όταν αντιλήφθηκαν ότι λειτουργούσε ο καταψύκτης, που τον είχαν απενεργοποιήσει. «Όταν άνοιξε η μάνα μου τον καταψύκτη, βρήκε μέσα τον γιο μου μπλαβιασμένο και με αφρούς στο στόμα», είπε συντετριμμένη η Μπελέν.

Η ίδια εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο γιος της ίσως σκέφτηκε μετά το ντους να μπει στον καταψύκτη για να δροσιστεί και πιθανώς υπέστη ηλεκτροπληξία.

Αστυνομικοί και ασθενοφόρο έσπευσαν αμέσως στο σπίτι και μετέφεραν τον έφηβο σε νοσοκομείο. Αλλά ήταν πια αργά, καθώς οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό του. Εξίσου τραγικό είναι ότι η 85χρονη προγιαγιά του παιδιού έπαθε ανακοπή και άφησε την τελευταία της πνοή όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του Τόγκο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό