22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συναγερμός για την εξαφάνιση 13χρονης από τη Θεσσαλονίκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την εξαφάνιση 13χρονης από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για την Ευδοκία Τ. τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το περασμένο Σάββατο 2/12/2023. Τελευταία φορά εθεάθη το Σάββατο στην Πλατεία Αριστοτέλους και υπάρχουν πληροφορίες ότι κατευθύνθηκε προς τις Συκιές Θεσσαλονίκης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Ευδοκίας την Τρίτη, 5/12/2023 και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Η Ευδοκία Τ. 13 ετών έχει ύψος 1.61 μ., έχει βάρος 60 κιλά, έχει μακριά μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι φόρμα, αμάνικο μαύρο μπουφάν και άσπρα αθλητικά παπούτσια. Έχει τατουάζ στα χέρια και σκουλαρίκια στη μύτη και στη γλώσσα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Θα ανατίναζαν ολόκληρο χωριό: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση της συμμορίας του τράπερ

Αλλάζουν τα διόδια στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Καλαμάτα / Σπάρτη – Οι νέες τιμές

Θρίλερ με νεαρή γυναίκα: Εντοπίστηκε αναίσθητη και ημίγυμνη μεσα σε ταξί

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό