13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Xiaomi, σειρά 13Τ: Τεχνολογικά Αριστουργήματα εν όψει

Ειδήσεις Ελλάδα

Sponsored content

Στο οικοσύστημα της εταιρείας η νέα σειρά έξυπνων κινητών τηλεφώνων της σειράς 13Τ αποτελείται από τα Xiaomi 13T Pro και Xiaomi 13T. Όπως τονίζει η εταιρεία, πρόκειται για τεχνολογικά αριστουργήματα εν όψει κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Οι ναυαρχίδες της Xiaomi είναι σχεδιασμένες από κοινού με τη Leica και διαθέτουν τους επαγγελματικούς φακούς της, καθώς και σειρά από προηγμένες υπολογιστικής και λογισμικές δυνατότητες που μπορούν να υποστηρίξουν την εμπειρία Leica. Κάθε συσκευή είναι ειδικά σχεδιασμένη σε κάθε επίπεδο, από το UI μέχρι το σύστημα φακών, με το Xiaomi 13T Pro και Xiaomi 13T να είναι εξοπλισμένα με το τριπλό σύστημα καμερών της εταιρείας. Και τα δυο τηλέφωνα διαθέτουν 144Hz CrystalRes AMOLED οθόνη, 4nm SoC, 5.000 mAh μπαταρία. Όπως τονίζει η Xiaomi «για να δημιουργήσουμε αυτό το αριστούργημα, ενώσαμε τις δυνάμεις μας με τη Leica αποτυπώνοντας τα αυθεντικά συναισθήματα με την τεχνολογία του φακού Vario-Summicron».

Πέρα των παραπάνω τo Χiaomi 13T Pro διαθέτει επεξεργαστή Mediatek Dimensity 9200+, αντοχή σε νερό και σκόνη IP68, και κυκλοφορεί σε χρώματα Alpine Blue & Black. Στα πλεονεκτήματα της συσκευής περιλαμβάνεται η Hypercharge δυνατότητα των 120w με την οποία η συσκευή φορτίζει πλήρως μέσα σε 19 λεπτά. Η έκδοση είναι 12/512 GB και η τιμή του ανέρχεται στα 899,9 ευρώ.

Το Xiaomi 13T διακρίνεται για το 67W turbo charging, επίσης την αντοχή του σε νερό & σκόνη IP68, επεξεργαστή Mediatek Dimensity 8200 Ultra. Κυκλοφορεί σε χρώματα Alpine Blue & Black, η έκδοση είναι 8/256 GB και η τιμή του φτάνει στα 699,9 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανακαλύψουν την ολοκαίνουρια σειρά Xiaomi στα Xiaomi Store σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο mistore-greece.gr και σε όλα τα επίσημα σημεία πώλησης. Με την αγορά μίας από τις δύο συσκευές οι καταναλωτές παίρνουν δώρο το Redmi Pad SE και διάρκεια προσφοράς έως 15/10 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Επίσης όσοι αποκτήσουν το Xiaomi 13Τ Pro ή το Xiaomi 13Τ θα έχουν για τους πρώτους 6 μήνες δωρεάν χρήση του Google Cloud συστήματος αποθήκευσης μέχρι 100GB, ως έξτρα αποθηκευτικό χώρο για τις φωτογραφίες που δημιούργησαν με το επαγγελματικό σύστημα κάμερας, καθώς και πρόσβαση στις υπηρεσίες YouTube Premium για πρόσβαση στο ΥοuTube χωρίς διαφημίσεις και YouTube Music. Επίσης, με κάθε αγορά θα λάβετε και υπηρεσία προστασίας οθόνης για τους πρώτους 6 μήνες από την ημέρα της αγοράς η οποία προσφέρει μία δωρεά αντικατάσταση οθόνης σε περίπτωση καταστροφής της από πτώση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό