21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Lamborghini ετοιμάζει δύο 12κύλινδρα μοντέλα για το 2021

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν και ήδη έκανε το βήμα της προς την ηλεκτροκίνηση με την Sian, η Lamborghini φαίνεται αποφασισμένη να μην εγκαταλείψει και τους θερμικούς κινητήρες, και μάλιστα στην ακραία τους μορφή, τον υπέροχο V12 που διαθέτει η εταιρία.
Η ιταλική μάρκα λοιπόν ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2021 θα παρουσιάσει όχι ένα αλλά δύο μοντέλα με τον V12. Προς το παρόν δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για το ποια θα είναι αυτά τα μοντέλα, αν και μάλλον θα αφορούν την Aventador για την οποία δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα της αντικατάστασης.
Ήδη έχουν έρθει στην δημοσιότητα φωτογραφίες από μία μυστηριώδη Aventador που εντοπίστηκε πέρσι το καλοκαίρι να κάνει δοκιμές με αρκετές διαφοροποιήσεις ιδίως στο κάλυμμα του κινητήρα και τον πίσω προφυλακτήρα και μία νέα εξάτμιση παρόμοια με την Aventador SVJ.
Aν αυτή η πιο ακραία Aventador είναι το ένα μοντέλο, τότε οι απορίες εστιάζονται στο δεύτερο που θα παρουσιαστεί φέτος. Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για μία ακόμα one-off δημιουργία για ένα πλούσιο πελάτη, στα πρότυπα της SC20.
Yπάρχουν επίσης φήμες ότι η Lamborghini θα γιορτάσει τα 50 χρόνια της Countach που παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο στην έκθεση της Γενεύης το 1971 με μία πολύ σπέσιαλ έκδοση της Aventador, η οποία θα κατασκευαστεί σε λίγα κομμάτια, το πολύ 100.
Όπως και να έχει θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει η πάντα ανήσυχη Lamborghini, ιδίως σε μία χρονιά που ήδη τους δύο πρώτους μήνες δείχνουν ιδιαίτερα ενθαρρυντικοί για τα μεγέθη και τα κέρδη της, χάρη στις εξαιρετικές πωλήσεις της Urus.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό