17.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νέα μαρτυρία βιασμού 11χρονης από 32χρονο: «Μου έκαναν κακό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Καρέ καρέ πώς η 11χρονη έπεσε θύμα βιασμού από 32χρονο περιγράφει η μητέρα της 

23
SHARES

Μια νέα μαρτυρία βιασμού 11χρονης έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά την υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας που δρούσε στην Αττική.

Στιγμές φρίκης έζησε το 11χρονο κορίτσι στα χέρια του 32χρονου βιαστή της σε μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδας. Η μητέρα του κοριτσιού, μιλώντας στο «Πρωινό ΣουΣου» στο OPEN, περιέγραψε καρέ-καρέ την παραπλάνηση της κόρης της και έπειτα ανέφερε πως ο 32χρονος ασελγούσε στο παιδί της.

Ήταν η πρώτη φορά που βγήκε έξω χωρίς την συνοδεία των γονιών της και βρισκόταν με την φίλη της υπό την ευθύνη της μητέρας του δεύτερου κοριτσιού -η οποία ήταν φίλη της μητέρας της 11χρονης- και βρισκόταν σε ένα πάρκο στο κέντρο της πόλης.

Τότε, ο 32χρονος, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τη γυναίκα που πρόσεχε τα κορίτσια, «τα προσέγγισε δείχνοντας κάποιες φωτογραφίες από διακοπές και είπε στην 11χρονη “έλα να σου δείξω το σπίτι μου”», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η μητέρα του κοριτσιού.

«Ένιωσα πως χάθηκα μαμά, ένιωσα πολύ φόβο» ήταν τα λόγια του θύματος. Οι Αρχές αφού ενημερώθηκαν από την μητέρα για την εξαφάνιση, έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν έρευνα. Έτσι, λίγο αργότερα βρήκαν το κορίτσι με έναν άγνωστο άνδρα. Η 11χρονη ένιωσε ασφάλεια αμέσως μόλις είδε την Αστυνομία: «Αχ Θεέ μου ήρθαν για εμένα», ενώ έδωσε απευθείας τις απαραίτητες περιγραφές, με μια συνεχή φράση στο στόμα της:«Μου έκαναν κακό».

Ο 32χρονος κρίθηκε σε 12 χρόνια φυλάκιση, ποινή που έκανε την μητέρα του θύματος να νιώσει δικαίωση αλλά «δεν μπορείς σε ένα παιδί 11,5 χρονών να ρίχνεις τέτοια βάρη και αίσχη».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 32χρονος κατά τη διάρκεια της δίκης θέλησε να παρουσιάσει πως η 11χρονη τον παραπλάνησε και πως επειδή ήταν ανεπτυγμένο παιδί είχε την όψη μιας κοπέλας 20 χρονών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό